[]

N95’i nereden alıyorusunuz?

Güvenilir medikal?
Bir de 3m’ler nerede bulunuyor?

Teşekkürler.

 
malum internet online satış sitelerinden. 3M in bazı modelleri var.


  • cekcekli  (11.11.20 18:33:29) 
Yani evet,
Nasıl güveniyorsunuz peki?
Sanal satış sitelerinde binlerce bireysel satışçı var.
  • jimjim  (11.11.20 18:55:56) 
Mart ayında birçok maske üreticisi firmaya ulaşmaya çalışmıştım. İki üç tanesine ulaştım. Ege maskenin ffp3 maskelerinden sipariş etmiştim. Fabrikasından/üretim yerinden kargolamışlardı.

Lcw'de şuan tekli paketlenmiş ffp3 diye maskeler satılıyor. Ne kadar güvenilirdir kalite açısından bilmiyorum ama depolarından gönderecekleri için satın almayı düşünüyorum.

İnternet sitelerinde, nalburlarda satılıyor ama pek güvenilir bulmadım. İnternete satışa koyarken satacağı ürünü paketinden çıkarıp, yüzüne takıp, fotoğrafını çekiyor öyle internete yüklüyor.
  • GoodMorningTeacher  (11.11.20 19:10:35) 
abd amazonda satışı yok.
abd amazonda satılamayan bir ürünü türkiyede kim satarsa satsın sahtedir.
gerçek n95 maskeler siyasetciler ve hastane personeli için rezerv edilmiştir.
  • aslindasorunumpsikolojik  (11.11.20 23:55:06) 
amazon abd de bilerek satmiyor n95 maske, kendi karariyla. elinde olmadigindan degil.

Turkiye'de gayet orijinal kutusunda, ambalajinda 3M FFP2 FFP3 maskeler, yarim yuz tam yuz respiratorler ve P3 kartuslar bulunuyor. fiyatlari pandemi oncesine gore pahali tabii ama olacak o kadar.

Ilginctir ama Turkiye'de N95 - FFP2/3 maske takan siyasetci gormedim. RTE bile bildigin cerrahi maskeyle geziyor. Nedendir bilmiyorum.
  • robokot  (12.11.20 00:20:03 ~ 00:25:47) 
@robokot
hani rte arabanın kaportaya vurup zırhlı mı diye soruyordu. putin de durur mu yapıştırıyordu cevabı, hayır tüm bölge zırhlı (korumalı) diye.
rte aynı taktiği uyguluyor, çok yakınına muhtemelen testsiz adam sokmuyordur.
niye n95 takmıyor dersen, n95'lerde nefes olmak nispeten zor, bunaltıcı oluyor.
  • vizivozo  (12.11.20 00:46:40 ~ 00:47:13) 
deneme amaçlı aldım. üzerindeki yazılardan ve made in poland yazısıyla güvenilir olduğunu düşünüyorum.nefes kesici özelliği yeterli geldi. maskeyi kendim üretemeyeceğim sürece bir yerden sonra güvenmek zorunda kalıyor insan.


  • cekcekli  (12.11.20 11:50:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.