[]

11.11 indirimleri mi black friday indirimlerimi daha iyi?

ihtiyaçlarım doğrultusunda alışveriş yapmayı planlıyorum da (gerek türk siteleri, gerek aliexpress den) kafam karıştı alacaklarımda öyle flaş bir indirim yok, şimdi mi alsam yoksa black friday i mi beklesem? black friday de daha büyük indirim olur mu ?




 
Black Friday'e kadar dolar bir miktar daha düşer. Bence bekle.


  • himmet dayi  (11.11.20 15:15:12) 
11.11 de indirim yok. uzak dur. ama trendyol ve hepsiburada da var. istisnalar var tabi. ama genel acıdan n11 de gozle gorulur bir indirim yok. black fridayi beklemekte fayda var.


  • koela  (11.11.20 15:20:55) 
N11 in olayi kuponlar. Kuponların varsa istedigin urunde en azindan diger sitelerle ayni fiyattaysa alabilirsin. Mesela ben kuponlarımla sarjli dis fircasini bedavaya aldim, ucak biletime 18 lira fark odedim sadece, 10 lira 50li cerrahi maskeye ödedim, piyasadaki 2600 liralik supurgeyi 1600e aldim hepsinde kupon kullandim. Gecen sene black friday de bayagi alisveris yapmistim ama hepsiburadadan ciddi magduriyet yasadim. Gec teslim, bozuk urun, iade surecinde sorunlar vs. Gecen sene müşteri hizmetine baglanmak icin 1 saat telefonda beklediğimi bilirim black friday alisverisimde hepsiburadada


  • hindistan cevizi  (11.11.20 16:41:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.