[]

alınır mı?

son zamanlarda bir guitar hero band sevdası aldı gitti beni. halbuki hayatımda hiç oynamadım ama oyunda bateri ve gitar çalarken keyif alabileceğimi düşünüyorum.

letgoda gezinirken aşağıdaki ilanı buldum, sizce bu şekilde alınır mı? nintendo wii hakkında bilgisi olanlar da yazarsa sevinirim

letgo.onelink.me

 
Ben olsam önce bir playstation cafeye gidip orda denerdim ona göre alırdım. Hiç oynamamışsınız da belki sevmeyeceksiniz.


  • sta  (11.11.20 11:52:09) 
wii bazı konularda fevkalade yetenekli ve mantıklı bir cihaz fakat yalnızca composite/component çıkışı olduğundan ve max 480p çözünürlüğü olduğundan hd tv'nizde sizi tatmin etmeyecek bir görüntü verecektir. 360 ya da ps3 daha makul olur şu sıralar.

Retro emulasyonu ve gamecube/wii oyunları odağında wii'den iyi bir cihaz yok ama maksat bu değilse üzebilir hardware olarak.

Gameplay aşağı yukarı aynıdır ama bahsettiğim yalnızca görüntü vs zira ps2 de de var guitar hero.
  • hedep  (11.11.20 11:54:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.