[]

silent hill 2 oynayan var mı

varsa görüşleriniz nelerdir.

not: soruya edit yaptım.


 
Yakın zamanda değil ama üni yıllarında not tuta tuta oynamıştık. Teknik değil de içerikle ilgili bir soruysa yardımcı olabilirim.


  • lüzumsuz adam  (10.11.20 20:48:04) 
Yakın zamanda değil fakat bu zamana kadar herhalde 3-4 defa oynamışımdır


  • apocalipy  (10.11.20 21:13:43) 
Bu kadar içine çeken bir shadow of the colossus olmuştu beni. Hikayesiyle, atmosferiyle, ses-müzikleriyle (Akira Yamaoka faktörü) her şeyiyle çok güzel bir deneyim.

In my restless dreams, i see that town.. :v
  • lüzumsuz adam  (10.11.20 21:41:39) 
Şimdi oynamak istiyorsan çok zorlanırsın onu söyleyeyim :D Ama değer mi baba diyorsan? Hikayesi oyun tarihinin ilk beşi içerisine girer, müzikleri aynı şekilde harika. Atmosfer de o zamana göre kıyaslarsan çok iyi ama o zamanlardan bu zamanlara ne atmosferler gördük.

ayrıca bulmacaları resident evil serisine göre daha akıllıca ve keyifli. Silent hill serisinin en iyi oyunu bence. Oyunun en önemli olayı hikayesi ve karaktere rahatlıkla bağlanabilmen. O duyguyu, yalnızlık hissini ana karakterle birlikte sen de yaşayabiliyorsun. O hissi çok iyi vermişler. Sadece ana karakter değil, o yalnızlıkta karşılaştığın yan karakterler bile bir şekilde ilgini çekiyor ve çok iyi yazılmışlar. Ve bunlar sürekli karşına çıkmıyorlar. Bokunu çıkarmamışlar, bildiğin yalnızsın ya oyunda. Serinin diğer oyunlarında bunun boku çıkıyor mesela.

Ne kafayla, nasıl bir ilhamla yapmışlar bu oyunu bilmiyorum ama harika bir oyun. üst düzey yani.

* Spoiler vermeden bu kadar övülüyor. Oynayan herkes spoiler vererek anlatsa nasıl bir şey olduğunu herkes görür. Ne kafayla yapıldığının olayı işte o verilecek spoilerlarda gizli :D
  • eazy  (10.11.20 22:04:39) 
Acayip keyifli oyundu, ciddi ciddi korkmuştum açıkçası. Ben çok beğenmiştim.


  • roket adam  (10.11.20 23:24:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.