[]

sanal kart sorusu

yurtdışından 16.000TL'lik bir alış veriş yapıcam.
7k iş 5k garanti 4k falan da ziraat-yapı kredi'ye dağılmış kartlarım var.

tek çekim yapılması lazım alışverişin.

limit arttır diyorum bankaya toplam limitinize ulaştığınız için arttıramıyoruz diğer kartları iptal edin diyor.

şimdi ben bir sanal kart oluştursam içine 16k para atsam oradan çeksem sonra kartı kapatsam böyle bir yöntem var mı?

kredi kartına yükleyip çekebilirim ama o zamana kadar ürün tükenmiş olabilir kredi kartında fazladan para ile 4-5 ay geçirmek istemiyorum dolar vs yüzünden.

nasıl olabilir?

 
Bankanızın sanal bankacılığı nasıldır bilemem ama kartınıza 16bin yatırarak limit yükseltebilirsiniz. Sanal kartınızın limitini harcamanıza göre ayarlarsınız. Bu işlem taksitli alışveriş için değil ama, bilginiz olsun.


  • silah taciri  (10.11.20 01:14:04) 
Eğer maaşın 4 bin liraysa zaten bu dediğin için tek seçenek diğer kartları iptal emek. Eğer maaşın daha fazla ise online şubeden limit artırmak istediğini belirt (maaş hesabının olduğu banka). Gelirini beyan et. Ona göre limit anında artar. Benimki herhangi bir onaya gitmeden direkt artmışştı.

Sanal kart zaten orijinal kartın limitini geçemez.
  • himmet dayi  (10.11.20 01:15:25) 
garanti'de cari hesaba bağlı sanal kredi kartı oluşturabiliyorsun (paracard web). hesabından karta ne kadar para atarsan limiti o kadar oluyor. o yöntem işini görür.


  • cowboy  (10.11.20 06:57:46) 
Sanal kredi kartı değil de hesaba bağlı sanal banka kartı oluşturup bununla elışveriş yapabilirsiniz.

Tabiki hesabınızda yeterli nakit varsa.
  • John Bloor  (10.11.20 11:13:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.