[]

İngilizcenizi nasıl geliştiriyorsunuz?

İngilizcenizi geliştirmek için her gün yaptığınız şeyler neler?




 
İngilizce öğretmeniyim. Lisede kendi kendime İngilizce konuşurdum, benle konuşacak kimse yok diye. O zamanlar sadece CNBC-e vardı gece gündüz onu izlerdim. Şimdi kaynak çok daha fazla. Ne üzerine yoğunlaşmak istediğinize bağlı olarak aradığınız her şey internette mevcut, aramak ve bulmak önemli. Daha fazla detay isterseniz özelden de yardımcı olmaya çalışırım.


  • south park in kapusonlu uyesi  (09.11.20 20:41:49) 
Makale okuyorum, bilmediğim kelime çıkarsa eğer onları memrise’da oluşturduğum listelere kaydedip tekrar ediyorum. Ek olarak youtube çok faydalı, sürekli ilgilenebileceğim konularda video önerileri geliyor ve onları izliyorum. Önceden ing altyazılı izlerdim, şimdi alt yazıya çok şükür ihtiyaç kalmadı çoğu videoda.


  • but that was just a dream  (09.11.20 21:02:43) 
en onemli sey her seyden biraz yapmak ve istikrar. haftada 3 gun ilgilenmekle haftada 7 gun ustune gitmek arasinda belki 10 kat fark vardir.


  • hot potato  (09.11.20 21:31:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.