[]

internet yokken silinen whatsapp mesajı ulaşır mı?

annem misafir çocuğuna telefonunu vermiş uçak modunda. çocuk galeriden bir şeyler gönderdim, sildim ama demiş. annemin galerisinde de kimlik fotokopisi falan vardı. whatsapp'a girdiğinde de bir şey gönderilmiş gibi gözükmüyor ama aklıma şu geldi. mesela çocuk annemin galerisinden bir fotoyu bir gruba gönderdi diyelim. sonra da benden sil/herkesten sil çıkıyor ya o da benden sile bastı. herkesten sil demediği için telefon internete ilk bağlandığı anda foto herkese gider mi? tabii bizim tarafımızda mesaj silindiği için bunu gruba sormadıkça bilemeyeceğiz.

bu durumla ilgili deneyimi olan veya deneyebilecek var mı? telefonunuzun android mi ios mu olduğunu söylerseniz de sevinirim.


 
Bunu deneyerek görebilirsin. Annen ile kendi numaranın olduğu bir grup kur ve senaryoyu tekrarla.


  • himmet dayi  (09.11.20 12:23:56 ~ 12:24:44) 
Android, denedim şimdi;

Uçak moduna aldım, bir guruba foto attım, gitmedi "tekrar dene" ibaresi çıktı, fotoyu sil dedim, benden sil dedim, sonra uçak modunu kapadım.

Grupta bir şey görünmüyor, sorayım da şimdi.

Edit: Gitmemiş.
  • John Bloor  (09.11.20 12:25:32 ~ 12:27:01) 
@himmet dayi, benim telefon ios. ios ve androidde bazen farklı olabiliyor. ondan sordum.


  • newlywed  (09.11.20 16:28:53) 
Tamam, senaryoyu tekrarlarken yine annenin telefonunu kullan. Önemli olan gruptaki telefonların ne olduğu değil. Server'a iletilirse ios ya da android fark etmeksizin herkese düşer.


  • himmet dayi  (09.11.20 16:36:02) 
annem riske atmamak için hala interneti açmadı, o yüzden kendi telefonundan denemek istemiyor.


  • newlywed  (09.11.20 16:40:34) 
O zaman watsapp komple silin telefondan, hatta içiniz rahatlayacaksa telefona da bi fabrika ayarları reseti atın.


  • John Bloor  (09.11.20 17:15:19) 
İnterneti kapalı telefondan gönderilen herhangi bir şey, resim veya mesaj fark etmez, saat işereti ile duruyor. Tek tik olmuyor. Tek tik olmayan mesajı (veya resmi) silmek isteyince de herkesten sil çıkmıyor, sadece benden sil çıkıyor zaten, henüz kimseye gidemediği için. Silince de siliniyor, kimseye gitmiyor.


  • kibritsuyu  (09.11.20 20:17:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.