[]

apartman dairesi önüne kamera, linkteki işimi görür mü?

www.hepsiburada.com


Kapı önünde priz falan yok? Kurulumu nasıl olacak?

 
Sadece izlemek mi istiyorsunuz? Kayıt için ayrı bir cihaz daha almanız gerek. O makineye kamerayı baglayınca elektriği oradan alır.


  • ykyt  (08.11.20 21:31:10) 
Daire girişinde buat kapağı varsa oradan yoksa katta aydınlatmadan çekebilirsiniz elektriği. Duvarı delip daire içinden elektrik almakla uğraşılmaz sanırım.


  • synax  (08.11.20 21:33:47) 
Biraz daha para verip kamera kayıt cihazı ve kamerayı ayrı ayrı alın, HDD dahil 500-600 liraya mal olur. Hatta elinizde kullanmadığınız bir hdd varsa daha ucuza gelir, hatta ve hatta kullanmadığınız eski bir pc kasanız varsa onun power suplysini kullanırsanız daha daha ucuza gelir.

Kamera yakıt cihazı evde kalır, dışarı kablo uzatır kamerayı takarsın, kamerayı kırsalar da sökseler de o ana kadar olan kayıt içerde cihazda kalır.

Bu ip kameralara hafıza kartı takılıyor ama kamerayı söküp götürürlerse görüntü de onunla gidiyor.

Bulut çözümleri de hiç ucuz değil.

Benim bahsettiğim sisteme ilerde isterseniz 4'e kadar kamera eklersiniz.
  • John Bloor  (09.11.20 09:59:58) 
www.hepsiburada.com

Şunu kastettiniz galiba. Kayıt cihazı da var.
  • gelmeistemem  (09.11.20 17:38:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.