[]

Covid + ciktiktan sonra 2. Testi ne zaman yaptirdiniz?

Babam pozitif cikali bugun 19. Gunu. Bize de temasli kontenjanindan gelip yaptiklari testin uzerinden 13 gun gecti.

Siz negatife dondugunuzu ogrenmek icin kac gun sonra tekrar test yaptirdiniz?

Vucutta virus 1 aya kadar kalip testi pozitif cikartiyor diyorlar, bilemedim amaan... ne zaman gidip yaptirsak?

 
Eşim hastanede tedavi gördü bir hafta. 14 gün karantina için eve taburcu ettiler. Ben de temaslı olduğum için katantinadaydim. İkimiz de ikinci testi yaptırmadik. Ben sorduğumda gerek yok, bilmiyoruz vs demislerdi. Eşimi de direkt eve yolladilar, doktor vs görmemiş. Yani raporlar bitince işe başladık direkt.


  • elorelia  (08.11.20 21:20:21) 
Bende karantinadan sonra doktora gittiğimde sadece kan tahlili yaptı ve tamamdır bro sorun yok devam demişti


  • paramolacak  (08.11.20 21:30:44) 
Evet, ben de gelen filyasyon ekibine sordugumda yok biz bi daha test yapmiyoruz demisti.

Ucret ile yapan ozel hastanelerde yaptirmayi dusunuyordum. Negatife dondugumden emin olmak istiyorum.
  • invictae  (08.11.20 22:35:41) 
28 ekimde test yaptırdım ama hastalığın en az 4. günü filandı tahminlerime göre. 10. gülük izolasyon sürem bitince bugün gidip ikincisini yaptırdım özelde. akşama negatif çıktı, içiniz rahat etsin diyorsanız yeterli süre gibi geldi bana sizinkiler de. benim belirtiler zaten çok ağır olmamıştı ama 5 gündür filan nefes darlığı yoktu test yaptırdığımda.


  • red g  (09.11.20 00:47:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.