[]

diyare için tavsiye

İdrar yolları enfeksiyonu için doktor ULTRACEF adlı antibiyotik verdi. Cuma günü öğlen 1 adet içtim ve gecesinden beri bu problemi yaşıyorum. Hafta sonu olduğu için doktora gidemedim. Evde muz, leblebi, naneli yoğurt, pilav, patates haşlaması gibi çözümler denedim ama hala tuvalette yaşıyorum :)

Pilotum salı günü önemli bir uçuşum var. Salıya kadar geçmezse büyük problem yaşarım. Verebileceğiniz bir tavsiye var mıdır?

Not: Biraz şiddetli yaşadığım için acile gitmeyi düşündüm fakat gereksiz meşgul etmek de istemedim.

 
yurtdisinda pepto bismol diye bir ilac var, baktim turkiye'deki muadili bizmopen imis. ben bir kere denedim sak diye kesmisti. Ama uyariyorum ucunu kacirma, cunku ciddi kabizlik yapabilir.


  • cooperr  (08.11.20 07:31:29) 
bana da doktor bizmopen vermişti yanlış hatırlamıyorsam çiğneyerek yutuluyordu.


  • kraldan cok kralci  (08.11.20 09:34:05) 
antibiyotikler bunu yapabiliyor.
muhtemelen onun yan etkisi.
doktorunuza söyleyin antibiyotiği değiştirsin ya da ultracef'in yanında diyareyi kesip antibiyotiğin etkisini azaltmayacak başka bir şey versin.
geçmiş olsun.
  • blatta hiberna  (08.11.20 09:52:00 ~ 09:52:36) 
Kefir için.


  • 1917  (08.11.20 11:55:27) 
Tedavi edici olarak değil ama ishali en hızlı kesecek reçetesiz ilaç reflor. Doktora danışamazsanız bile eczacınıza mutlaka danışın. Bahsettiğiniz şiddette ishale ev tipi tıpalar pek etki etmez.


  • synax  (08.11.20 12:33:16) 
maflor, reflor


  • ya ben lan neyse  (08.11.20 12:46:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.