[]

istanbul için en iyi taksi uygulaması hangisi?

aracım arızalandığı için maalesef taksiye kaldım yarınki bir işim için. uzak mesafeye gideceğim için bu terörist arkadaşların uzun yoldan gitmesine göz yummak istemiyorum. bitaksi varmış itaksi varmış...
bu bağlamda en iyi alternatif hangisi?



 
bi taksiden daha memnunum, bence onu yükleyin


  • blackgirl00  (07.11.20 22:43:57) 
ne kadar uzak bilemedim ama korsan taksiler de düşünülebilir.


  • sutlu nescafe  (07.11.20 22:45:49) 
korsan tabiki, konum saat atınca adam ne kadara götüreceğini söylüyor süpriz yaşamamış olursunuz


  • egokalp  (07.11.20 22:50:58) 
Korsana güven olmuyor en son çağırdığımızda 1 saat bekletmişti. Bunu da göz önünde bulundurun.


  • pink ja  (07.11.20 23:09:48) 
@pink ben de bunu düşünüyorum.


  • Deathrow  (07.11.20 23:21:12) 
Bitaksi kullanıyorum. Şu zamana kadar bir sorunla karşılaşmadım. Tam tersine yolculuk bitince yolcu tarafından puanlama sistemi olduğu için daha özen gösteriyor olabilirler. En yakındaki taksiyi seçebilmeniz açısından çok avantajlı. iTaksi ise belediyenindi diye anımsıyorum. Son seçimden önce kurulmuştu. Ekrem Başkan ne kadar el atıp düzeltebildi, bilemiyorum.

Edit: Bitaksi’de de konum seçip önceden ücret öğrenme seçeneği var. Ayrıca taksicinin adı, soyadı, plakası size gönderiliyor. Bir sorun olunca gerekli bilgilerdir bunlar.
  • microfiction  (08.11.20 00:10:57 ~ 00:12:44) 
korsan çok güvenilir değil, plan yapamıyorsun. 1 saat beklettiği bile olabiliyor. üstüne üstlük şoförler sanayi esnafından daha beter bir üsluba sahip bile olabiliyorlar. telefonda organize eden kişiye klimayı sorduğumda "merak etmeyin" gibi cevaplar alıyorum. klima var mı yok mu kardeşim cevap ver yani. bir keresinde de giderken direksiyonu diziyle tutup gözlük camını sildi, yol da istanbul e-5 bu arada, çevreyolu yani.

saat olarak esnek olabilirseniz ve mesafe uzaksa yani korsana bindiğinizde fiyat gerçekten fark edecekse korsan kabul edilebilir, onun haricinde bitaksi mecvutta en kullanılabilir olanı.
  • ilgisiz garson  (08.11.20 01:45:55) 
Güncelleme ve arkadaşlara bir fikir vermesi açısından: bitaksi kullandım. Tahmini ücreti 50tl gösteren yere 81tl tuttu :) sarı teröristler hiç akıllanmayacak anlaşılan. Korsana sonuna kadar evet.


  • Deathrow  (08.11.20 10:39:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.