[]

Air Purifier Tozu temizler mi?

Inanilmaz toz birikiyor odamda, anayol kenarında evim ondan galiba. Acaba bu air purifierlar odaya giren havadaki tozları toplar mı?

www.hepsiburada.com

yada bu toz meselesi için ne yapabilirim?

 
Camı kapıyı açık bırakma.


  • catch the arrow  (07.11.20 23:10:29) 
xaomi mi purifier 2h aldım, şu an test aşamasındayım. benim de ilk amacım tozu ne kadar geciktireceği şeklindeydi. Şu ana kadar daha az tozlanma olduğunu söyleyebilirim ama eninde sonunda detaylı temizliğe kalıyorsun gibi geliyor. Sadece geciktiriyor.


  • ludwig boltzmann  (08.11.20 00:54:02) 
Bende 3h olan modeli var 1 ay önce aldım ama 3-4 gün kullandım. Düşünürseniz verebilirim.

Şuan 1500TL, 1000'e bırakırım. Kutu fatura garanti duruyor.

Satma nedenim de toza alerjim var diye aldım, odamda toz yokmuş boşuna almışım :D

Üzerindeki göster kirliliği söylüyor çünkü. Ne zaman baksam 0'a yakın. Salonda biraz artıyor değer ama odamdı önemli olan.
  • ananiyimioguz  (08.11.20 01:57:20 ~ 01:59:30) 
ben bunlarin bir boka yaradigina inanmiyorum.


  • baldur2  (08.11.20 02:06:23) 
İşe yaraması konusuna gelirsek, diyelim ki mutfakta balık yapıldı veya temizlik yapıldı o gösterge gerçekten artıyor ve yarım saat sonra 0'a iniyor kirlilik.

Makine bizi mi yiyor diyebilirsiniz ama gerçekten temiz hissettiğimde gösterge temiz, nevresim değiştirdiğimde veya yemek yapılırken taa diğer odadan gelen kirliliği algılıyor, tutarlı yani. Benim hiç düşük değeri görüp de havayı kirli hissettiğim olmadı. Sadece odamın genel olarak temiz olduğunu fark ettim.
  • ananiyimioguz  (08.11.20 02:24:15 ~ 02:25:06) 
Testler var bu arada çoğu markanın:

www.youtube.com

Bu biriken tozları cihaz kendi üretmiyor:

www.youtube.com

Bağımsız cihazlarla ortam kirliliği ölçülüp temizlik doğrulanıyor:

www.youtube.com

Bu da meşhur xiaomi air purifier şovu:

www.youtube.com
  • ananiyimioguz  (08.11.20 03:10:29 ~ 03:13:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.