[]

Hangi fatih akin filminden başlayayım?

Türk yönetmenlere karşı hep bi önyargı'm var.böyle ödüllü falan olanlara. Sanki halkın anlayacağı şekilde olmasın diye kasıyorlar filmlerini. Halkın anlayabileceği, halkla filmi arasına fildişi kuleler örmeye'n nadir yönetmenler var.demirkubuz, turgul gibi (ikincisi sadece senarist ama olsun). Ben artık bu önyargı'mdan kurtulmak istiyorum.beni iten ne varsa bu yönetmenlerden yüzleşmek istiyorum. Çok ismini duyduğum fatıh akın ile başlayacağım. Soğuk duran, insanı iten filmlerinin hangisi ile başlayayım?




 
Fatih akın o tarz bir yönetmen değil zaten. Ana akım işlere daha yakın.


  • black mamba  (07.11.20 15:15:16) 
Duvara Karşı’yı çok beğenmiştim. Daha sonra Yaşamın Kıyısında ardından Temmuzda


  • cemallamec  (07.11.20 15:21:33) 
Fatih akin'in filmleri eglenceli ve rahat izlenebilir.

Sirasiyla:

Duvara karsi
Soul kitchen
Im july ile baslayip severseniz devam edersiniz.
  • brkylmz  (07.11.20 15:37:41) 
Fatih Akın filmleri pek soğuk değiller aslında. Size önerilerimi söyleyeyim :

1. Keyifli bir yol hikayesi istiyorsanız "Temmuzda" ile başlayın. Fatih Akına güzel bir ısınma turu olur. Film de hoş ve eğlenceli.

2. Hızlı ve çok eğlenceli bir başlangıç istiyorsanız "Soul Kitchen" ile başlayın. Hatta kesinlikle tek izlemeyin en az 2-3 kişi ile seyredin zira müzikler, ortam acayip iyi. Cidden şimdi bir açıp seyredesim geldi valla ki 2-3 kez izlemiştim ^^

3. Seveni de olan sevmeyeni de bulunan bir film arıyorsanız "Kebap Connection" ile başlayın. Bu da aslında oldukça eğlenceli ama başlangıçtan ziyade 2. film olarak düşünün derim.
  • burka  (07.11.20 15:38:43) 
Gegen die Wand bence en iyi filmi budur.


  • ruhen hastayim ben  (07.11.20 16:24:59 ~ 16:25:08) 
benim izlemediğim filmi yok. hepsi güzel. solino da güzel kurz und schmerzlos da. aus dem nichts de güzel auf der anderen Seite de.

tabii ne niyetle izlediğinize bağlı ama hepsi kolay izlenen bağlayıcı filmler. ayrıca kebab connection onun yönettiği bir film değil.
  • bohr atom modeli  (07.11.20 17:31:39) 
Sonra faydalanmak icin cevap yaziyorum :)


  • Olric  (07.11.20 19:36:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.