[]

Geri viteste uğultu

Selamlar, araç 12 model i20 troy

Son günlerde yokuş yukarı geri geri gelirken uğultu oluşmaya başladı, normal geri geri gelme sesinden bahsetmiyorum, zaten düz yolda geri gelmekte de sıkıntı yok.

Sorun ne kaynaklı olabilir, başına gelmiş olan ya da fikri olan var ise yardimini rica ediyorum.

 
prizdrek bilyan ölmüş


  • m orak  (07.11.20 00:03:59) 
Hiç bir sorun yok.

Eski aracım 2013 1.2 sense modeliydi.

Bahsettiğin ses, sanki bir şeyler zorlanıyor. Metal parçalar çok büyük baskı altında birbirine sürüyor sesidir.

Servis bu ses için "bonglama" diyor.

Sesin sebebi aracın 1.2 motor oluşu ve kalkış esnasında şanzımana binen 1250 kg araç ağırlığının zorlama sesi. Sanki ön tekerlerden geliyor gibi hissedersin sesi.


Kısaca hiç bir sorun yok. Merak etme bu ses başından beri vardı. Fakat sen çok büyük ihtimal nispeten sessiz bir ortamda ilk defa deneyimledin.
  • janavarorion  (07.11.20 08:00:54) 
yokuş aşağı fren yaparak tam dönüşlerde de ses geliyorsa ön takımlar da olabilir


  • The_Lollok  (07.11.20 09:55:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.