[]

Kartımdan Harcama Yapılmış

merhaba dostlar ,
kartimdan bu aksam apple store r583 islemi adi altinda 3800 tl para harcanmış, karti iptal ettim islem provizyonda banka sabah arayin tekrar bisiler yapacagiz dediler ve apple store u arayip bildirin dediler , apple store a ulasamiyorum nasil ulasabilirim hafta sonu calismiyormus cagri merkezleri ve parayi geri alabilecekmiyim..?



 
support.apple.com

Burada 5. Adımı uygular mısınız?
Arama planlamanız gerekecek muhtemelen.
  • atom karincanin torunu  (06.11.20 20:44:54 ~ 20:46:18) 
maalesef denemistim tekrar denedim ,apple destek suanda destek saglayamiyor diyor..


  • Appollonia  (06.11.20 21:05:30) 
itunes'tan mağaza'ya gelip satın alma geçmişine bakabilirsiniz ne harcama yapıldığını bulamadıysanız.

support.apple.com şu link direkt yönlendirir. Sipariş numarasını vesaire de görebilirsiniz. Benim ücretli bir ödemem yok bilmiyorum ama belki iade talebi vardır orada bir bakın. Sorun bildir seçeneği var en azından.
  • dr doofenshmirtz  (06.11.20 21:34:44) 
@doofenshmirtz hocam benim herhangi bir apple hesabim yok sizin linkte sanirim hesap istiyor , hata veriyor...


  • Appollonia  (06.11.20 21:57:09) 
Paranızı geri alacaksınız. Yaklaşık 40 gün sürecek. Pazartesi bankanıza harcama itiraz faksi çekeceksiniz. Sonucunda haklı bulunacaksiniz. Apo store a ulaşın. Ama ben ulasmamistim. Spotify harcaması idi benimki. Ama kötü yanı şu: o ekstreyi ödeyeceksiniz her halükarda. Sonrasında size iade olacak.


  • allah yazdiysa bozsun  (06.11.20 22:30:13) 
Ben appstore anladım. Uygulama mağazası yani.


  • dr doofenshmirtz  (06.11.20 23:19:32) 
@ayb tesekkurler icime su serpildi.


  • Appollonia  (06.11.20 23:43:46) 
Harcama itirazı (cashback) için mobil uygulama yada internet bankacılığından başvuru alan bankalar var. Süreç iki şekilde ilerleyebilir:

Bazı bankalar itiraz eder etmez paranızı iade eder, sonra kendi soruşturmasını yapar. Haksızsanız faiziyle tekrar sizden geri alır.

Bazı bankalar da önce soruşturmayı yapar sonra haklıysanız paranızı iade eder. Genelde süreç bu şekilde işler, 40-60 gün sürebilir.
  • ofkeyle kalkanin yerine oturan yazar  (07.11.20 10:08:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.