[]

sistem nasıl?

Şu sistem nasıl sizce? 4K min 30 FPS civarında oynatır mı? Ne gibi değişiklikleri yapmamı tavsiye edersiniz?
MSI B550I
AMD Ryzen 3 3100
Hi-Level HLV-M2PCIESSD2280/512G SSD
G.Skill RipjawsV 16 GB (2X8) 3600 MHz DDR4
Node 202
Corsair SF450 SFX
Gigabyte RTX 2060 OC

 
Hi-Level HLV-M2PCIESSD2280/512G SSD
Bunu almayın. hi-level ssd diye aratın şikayetleri görün

  • ycaycayca  (06.11.20 20:30:18) 
Anladigim kadari ile TV'ye baglayacak ufak bir sistem kurmaya calisiyorsunuz. Yani 4K yapar yapmasina da yine de optimist bir istek, genel olarak biraz zayif kalir 4k icin. Ayrica su anki oyunlarda mumkun (kimilerinde degil) ama 2021'den sonraki iyi oyunlarda 4K30FPS zor olur.

Ayrica islemcinin sogutucusu 54 mm yukseklikte, kasanin destegi 56 mm. belki sigmayabilir veya kapaga cok yakin olacagi icin hava almasi zor olabilir, onun yerine daha dusuk profilli bir sogutucu dusunebilirsiniz.
  • Haldamir  (06.11.20 21:52:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.