[]

Kasım Ayı Kampanyaları Bilgilendirme ve Yardımlaşma Başlığı

Merhabalar, biliyorsunuz ki Kasım ayı indirimler zamanı. Her ne kadar bindiriyorlar-indiriyorlar lafları ortalıkta dolansa da, bazı ürünler için bu geçerli olsa da aramayı bilenler için, içinde donanımhaber ölücüsü yatan herkes için çoğu üründe gayet sağlam indirimler oluyor. Siteleri çökertecek kadar yoğunlukla boğuşuyor firmalar. O yüzden söylentilere çok da kulak asmadan artan döviz kurları öncesi ne alsak kardır diyerek burada birbirimizi bilgilendirelim istiyorum. (Nasıl kapitalizm ağına düşürülür sdfjg)

Dün hepsiburada'da apple ve samsung marka ürünlerden ayakkabıya, çaydan, tuvalet kağıdından tutun da tv box'lara kadar çok güzel indirimler oldu. 6800'e Iphone 11, 7000'e note 10 plus gördü bu gözler, kaçırmadık. Belli bir saati kaçıranlar üzüldü çünkü az zaman sonra fiyatlar yükseldi. Kaçırmayalım diye de organize olmamız gerekiyor. İlla alın çılgına dönelim demiyorum, amaç herkes ihtiyacı olan ürünü alabileceği en uygun fiyata alsın.

Yakın zamanda trendyol ve n11 de başlayacak. Diğer sitelerdeki ürünleri de takip edenler, fiyatı güzel düşenleri paylaşırsa sevinirim.

 
depremde bizim tv gitti. güzel bir tv kampanyası varsa takipteyim.


  • halanne  (06.11.20 14:15:02) 
reklama giriyor diye başlık kaldırılabilir.
onun dışında 3aylık cambly indirim kodu arıyorum ben de.
thanks.
  • jimjim  (06.11.20 14:26:36) 
@halanne, bütçe, boyut veya özellik belirtirseniz denk geldiğimde paylaşırım tabii ki herhangi bir siteden.


  • ananiyimioguz  (06.11.20 21:38:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.