[]

Dümdüz bir karın için ne yapmam lazım?

Selamlar,

Hafta içi hergün 1-1 buçuk saat arası spoara gidiyorum 2 aydır düzenli bir şekilde. Boyum 178 Kilom 81 şuan. 5-6 kilo verdim. Daha öncesinde de spor geçmişim vardı. Bölgesel çalışıyorum, antreman sonrası ve haftada 2 gün sadece kardiyo yapıyorum.

Yukarıdaki bilgiler ışığında, vücudum çok kalın. Yani hem göbeğim var (azda olsa) hem de yanlardan yastık diye tabir ettiğimiz çıkıntılar mevcut : ) İstiyorum ki düz bir karnım olsun bunun için ne yapmam lazım?

Üst bölge ve bacaklardan şuan için gayet memnunum. Zaten çalışıtığımın karşılığını aldığımı düşünüyorum. Geliştiler.

Beslenme olarak da mümkün mertebe ekmek yemiyorum, protein ağırlıklı beslenmeye dikkat ediyorum. Ara sıra tatlı krizim oluyor, bitter çikolata veya pasta yediğim oluyor. Hiç mi yememem lazım?

Teşekkürler, okuyup cevap verenlere.

 
sadece bir bolgeye (karniniza) odaklanmadan, normal sekilde calismalariniza devam etseniz ve bir zaman sonra tum vucut bolgelerinden zayiflasaniz daha hos olmaz mi? tek bir bolgeye odaklanmasaniz mi acaba?

spora devam edin; duz bir karniniz olacaktir elbette.
  • lejant  (06.11.20 10:07:26) 
meşhur bir söz vardır. karın kası salonda değil, mutfakta yapılır diye. buna uygun beslenme programı yapmak en büyük artınız olacaktır.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (06.11.20 10:26:49) 
zayiflabildigin kadar zayifla.


  • baldur2  (06.11.20 10:33:31) 
genel olarak vucut yag orani dusmedikce normal zaten.


  • 2oda1salon  (06.11.20 10:35:07 ~ 10:35:26) 
tatlı krizlerinizin olması, insülin direnciniz olduğunu gösteriyor.

zaten bir yandan göbeğiniz ve yanlardaki yastıklar da aynı şeyi söylüyor.

her türlü karbonhidratı azaltmanızı ve hiç değilse 8-16 düzeninde IF yapmanızı öneririm.

tabii ki bu sihirli bir çözüm değil, günlük olarak az da olsa kalori açığı vermeye devam etmelisiniz. yediğinizi içtiğinizi myfitnesspal tadında bir uygulamayla takip etmek epey yardımcı olur.
  • fever  (06.11.20 10:51:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.