[]

Bilgisayarda Bi Sıkıntı Var Yardım Edin Dostlar

Şimdi Tanıyı koymanız için adım adım gideceğim.
Pc Özellikleri : i7-4770k işlemci 4*4 gb 1600Mhz Ram Z-87-a Asus Anakart - 250 Gb SSd SAmsung Evo- 1 Tb Harddisk (2 Adet) Windows 10 Pro 1909 sürümü. Gtx 1080 Ekran kartı. Razer Ornata Chroma Klavye ve G502 Logitech

Olay Öncesi: Pc de pubg ve bi kaç uygulama açıkken akıllı priz üzerinden şak diye elektiriği kestim. Bunu bi işim olduğunda ara sıra yapıyorum. Sonra açtığımda Klavye ve mouse dondu. Hiç çalışmıyor. Ardından hata ekranı verdi. Biraz uğraştım format atmadan yapıyım diye. Güvenli modda bir sıkıntı yok. Ama normal açılışta bir çalışıp bir çalışmamaya başladı.

Denemelerim: Format attım herşey iyi güzel hoştu. Driverları yükledim G-hub ve razer synapse ertesi gün yabi bugun tekrar açtım. Yine mouse ve klavye kitlenmişti. Şimdi Yine format atıyorum.

İstediklerim: Ben bu driverların log kayıtlarını baştan aşağı silmek istiyorum sanırım çakışıyor. Neden derseniz bi kulaklık sürücüm vardı en son işlem bütün kayıtları silmiştim kayıt defterinden ne alaka bilmiyorum ama sizin denememi istediğiniz bir şey var mı?

Yani biraz daha zorladığımda başlangıç hatası alıyorum. Şimdi format sonrası hiç birşey yüklemedim.

 
Formata rağmen devam ediyora problem %99 donanımsal. Ana kartı yakmışsın sanki. USB'ler ana karta mı bağlı yoksa USB kart mı var ekstra?


  • himmet dayi  (06.11.20 08:24:21 ~ 08:24:35) 
muhtemelen ekran karti veya hdd'de sorun var. ekran kartini sökerek çalıştır. kitlenmiyorsa ekran kartındandır. bir de elektriği şak diye kapatma, bilgisayar arkandan sövmesin.


  • helenart  (06.11.20 11:31:25) 
Arkadaşlar sabahtan beri denedim. Sorun Windows'un kendisiymiş. Ben 1909 sürümünü kullanıyorumdum. En son sürümü indirdim. 2H2 ekim ayı olanı. Şimdi hiçbirşey yok razer kendi kendine yüklendi hatta öyle diyim. Ben sürekli güncelle dememe rağmen ufak tefek güncelleyip durdu. Bu büyük güncellemelerde hep sıkıntı çekicem gibi.


  • myopati multi minicore  (06.11.20 15:26:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.