[]

Ankara Antlaşması sadece İngiltere için mi geçerli?

Sadece İNgiltereye gidenleri, ve sadece kendi işini kurmak için gidenleri gördüm. Bildiğim kadarıyla var olan bir işte maaşlı olarak çalışılamıyor.

Ama Wikipedia'da şöyşe bir metin gördüm:

The Agreement sought the free circulation of workers, establishment and services, including virtually total harmonisation with EEC policies relating to the internal market.


Peki bu işin doğrusu nedir?

Yani Ankara Antlaşması ile sadece İngiltereye mi yoksa tüm Avrupa Ekonomik Topluluğu üye ülkelerine mi gidilebiliyor? (Ben ikincisi de olabiliyor diye anlıyorum ama hiç kanlı canlı kanıtını görmedim)

Bir de sadece kendi işini kurma şeklinde mi, yoksa çalışan olarak da rahatça gidilebiliyor mu? (Bir yerde çalışmak üzere gidip kendi şirketini kurarak maaş almak yerine fatura kesenlerin dışında bu sorum)

 
Bu duyuruda cairo nickli arkadas aciklamis biraz, ben de ordan ogrendim eksiduyu.ru Ankara anlasmasinda kendi isini kurmak zorundasin


  • neverletyougodown  (06.11.20 01:48:55 ~ 01:51:26) 
Diğer ülkelerin İngiltere gibi uygulamadan kaçındıklarını, mahkeme vb. durumlar oldugunu duydum. Hollandaya gidenler oldugunu biliyorum Ankara Antlasması ile ancak İngiltereye kıyasla oldukca uzun suruyormus.


  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (06.11.20 02:49:16) 
teorik olarak ab üyeleri ancak uygulamada pek yanaşmıyor veya çok aşina olunmadığı için ilk akla gelen olmuyor diğerlerinde. süreç ağır işliyor vs.
evet, kendi işinizi kurup vergi verip, belirli periyotlarda (aldığınız çalışma sürelerine göre) kar ediyor olduğunuzu kağıt üstünde ispatlamanız gerekli. ankara antlaşması vizesiyle -başka bir kurumda iş bulsanız dahi- çalışamazsınız, vizenizi değiştirmeniz gerek.

  • jimjim  (06.11.20 11:30:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.