[]

Konya da ki süt banyosu? Bu firmalar Torkuya süt veriyor muduru?

İnternette Konya da olduğu söylenen bir süt firması çalışanı sütle banyo yapmakta. Bu firmanın Torkuya süt verme ihtimali nedir?

www.sozcu.com.tr


 
Uretimciler daha net bilgi verir ama o sutun satisa sunuldugunu sanmiyorum evet hos degil ama birisi onu icmemistir. O kadar ufak bir miktar sut uretim surecinden ayrilmissa geri girmez sisteme bence


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (05.11.20 15:42:12) 
Ben de atık süt olabileceğini düşünüyorum.


  • pass  (05.11.20 15:59:12) 
Trt belgesel'de sütün hikayesi diye bir belgesel vardı ve yanılmıyorsam torku fabrikasından görüntüler çekilmişti. Orda da direkt sütü kendi ineklerinden alıyorlardı. Birde epey analiz vs. yapılıyordu süte tabiki işin görünmeyen kısmı olarak müstahsilden ya da süt toplama merkezlerinden süt alıyorlar mı bilemiyorum.

bu da belgeseli:

www.youtube.com
  • joehigashi  (05.11.20 16:21:27 ~ 16:21:57) 
torkuya süt verme imkanı, durumu yok videodaki şirketin.


  • oz suser  (05.11.20 19:42:03) 
Atık süt olup olmamasının bir önemi yokki. Bu videodaki görüntü atık sütle çekilmiştir, yarın atık olmayan sütle de çekilme ihtimali yüksek. Mevzu bir süt üretim tesisinde böyle bir görüntünün çekilebiliyor olması.


  • battal gemalmaz  (05.11.20 20:06:19) 
kirsehirhaberturk.com

"Bu tedarikçilerin ürettiği süt ve süt ürünleri İçim, Dost, Pervin, Laktika, Ayca, Berberoğlu ve Osmanlı markalarıyla satılıyor." demiş haberde.
  • koskoca kirpi  (08.11.20 18:44:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.