[]

Branş bazında sıralama / Kpss

Bugün bi instagram sayfasında 2020 tercihler başladı diye bi haber gördüm ve ösym'nin sitesine girdim. Şu anda branş bazında sıralama diye bir sekmenin aktif olduğunu görüyorum, üstünde puanım yazıyor ve "Sıralama yapmak istediğiniz alanlar/Programlar (En fazla 40 adet seçebilirsiniz)" diye bir yazı var ve altında yüzlerce seçenek var. (benim bölümüm otomatik tikli olarak en üstte)

Bu tam olarak ne oluyor, buradan seçim yapıp ikinci adıma falan mı geçeceğiz, bilenler yardımcı olabilir mi?


 
sadece bilgilendirme amaçlı. kendi branş sıranı ve diğerlerini bilirsen önünde kaç kişi kaldığını tahmin edebilirsin. branşında 50sin mesela. 30 tane düzgün kadro açarlarsa büyük ihtimalle atanamazsın o atamada. dış alımlarda girenleri de inceleyip sonraki atamalardaki şansını görüyorsun.


  • glamdr1ng  (05.11.20 14:12:26 ~ 14:13:34) 
sizinle birlikte sınava girenlerin arasında kaçıncı olduğunuzu gösteriyor. tabii genel değil, branşınızda kaçıncı olduğunuz. atıyorum x bölümünden genelde 100 kişi alınıyor, siz 200. sıradaysanız atanmam zor gibi düşünebilirsiniz. 95. sıradaysanız büyük ihtimalle atanacağım diyebilirsiniz. tahminde bulunmanıza yarıyor aslında.


  • candide  (05.11.20 14:15:06) 
Birden fazla branş bitirenler branşlarını seçip aratabiliyor da. Onlarınki de seçili halde geliyor önlerine.


  • podrostok  (05.11.20 18:56:55) 
Daha çok merkezi atamayla tercih yapacakların işine yarar bu sistem. Merkez uzmanlıklarında başvuru/mülakat olduğu için çok yerinde bir tespit yapılamıyor.


  • Hallegadola  (05.11.20 21:34:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.