[]

Nasılsınız?

Ben İzmir'deyim ailemin yanındayım. Çok büyük bir travma yaşadık, iliklerime kadar hissediyorum herkesin acısını. Yorgunum sanki sırtımda taş taşımış gibiyim, günlerce uyusam ancak dinlenirim gibi hissediyorum.

Siz nasılsınız?


 
yatak odasında eve taşındığımdan beri bir çatlak var tribe giriyorum her başımı yastığa koyduğumda, yer istanbul


  • nahtoderfahrung  (04.11.20 22:07:46) 
Bu deprem beni çok sarstı, çok keyifsizim bu aralar. Bu ülkede insan canının bu kadar ucuz olmasını kabullenemiyorum.


  • kostüm çok güzel prenses misiniz  (04.11.20 22:17:41) 
üzgünüm, çok üzgünüm...
bir yandan deprem olduğunda başka bir şehirdeydim, iki gün sonra eve döndüm, evimde bir hasar yok; bunlar için çok şanslıyım.

  • pati  (04.11.20 22:27:03) 
istanbul'da yalnız yaşıyorum.

deprem benim de moralimi çok bozdu. özellikle genç insanların acı dolu hikayeleri, enkazdan çıkan bebeğin anne demesi bitirdi beni.

Seda Dinçer, Zarife Doğan, erkek kadın ve bir çocuğu, nine ve 4 torunu, ikiz kardeşler ilk aklıma gelen hayatlar.

ardarda gelen iki bebeğe sevindim ama onların da birinin annesi birinin kardeşi ölmüş.

üzgünüm.
  • tabudeviren  (05.11.20 02:22:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.