[]

Yuzde kac zamin alti yeni is bakmaya baslama esigidir?

Bu seneki ekonomik cokuntuden sonra sizce yuzde kac zamin altinda yeni is bakinmaya baslanmali?




 
Ben hiç zam yapmasalar bile yeni işe bakmayı düşünmem, piyasa acayip fena, ben garantici bir insan olduğum için yeni heyecan arancak zaman değil diye nitelendiriyorum şu durumu ki hoş gittiğim yerde de 3 aşağı 5 yukarı aynı olacaktır diye tahmin edıyorum durumlar


  • paramolacak  (04.11.20 19:17:20) 
Hiç zam almayan kişiler varken sırf zam yapılmaması ayrılma sebebi olmaz bence. Bi de sektöre şirkete göre değişiyor zam oranı. Mesela bizde %10 üzeri zam c-level onayı gerektiriyor. Avrupa'da bizdeki gibi enflasyon yok tabii, tr işin policy dışına çıkmak zorunda kalıyoruz.

Zam verilmez alınır diye bişey de var aslında. Almayı denemek, güzel pazarlık yapmak gibi detayları da hesap ettikten sonra baktın maaş güdük kaldı, işte seni tutan bişey de yoksa yeni ufuklara yelken açabilirsin.

Tabii bi de şimdiki maaşın piyasaya oranla nasıl ona da bakmak lazım. Aldığın zamdan fazlasına iş bulabiliyor musun, o da önemli.
  • Bruce  (04.11.20 19:21:02) 
Yeni işe bakmak için neden zammı bekliyorsun ki? Her zaman yeni işe bakılır, bunun bir sezonu yok. Kafandaki belli bir artışı yakaladığın anda da iş değiştirirsin. Tabii iş değiştirmenin bir çok riski de var (genelde işten çıkarmalarda ilk gelen ilk gider mesela), hayatına göre bu riskleri göğüslemen gerek.


  • roket adam  (04.11.20 20:15:24 ~ 20:16:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.