[]

Covid+ olanlara bir soru

Belirtisinde sırt ağrısı olanlar var mıdır acaba?

5 gündür falan garip bir sırt ağrısı çekiyorum ama kas ağrısı gibi değil. Yatmak falan iyi gelmiyor. İçerden bir ağrı gibi bir hissi var.

Bunun dışında durumumda bir sorun yok. Öksürük, ağrı, halsizlik vs. yok.
Sadece ateşim yükselmeye başladığı an anlayan biriyim ve o anlarda ölçüm yaptığımda 37 civarı çıkıyorum gün içinde.

5 gündür durum böyle. Tecrübe eden varsa bir fikir belirtebilir mi?

Günümün çoğu saatinin de evde pek konforlu olmayan bir sandalye üzerinde, bilgisayar önünde geçtiğini eklemeliyim.

 
Bende sadece ama sadece yüksek ateş vardı, virüsün diğer hiçbir belirtisi yoktu. Ateşin yok ise kendini bir gözlemle, bir kaç gün daha konforlu bir yerde çalış/otur hala devam ediyor ise o zaman başvurursun bence sağlık kurumuna


  • paramolacak  (04.11.20 15:49:03) 
benim sabah uyandığımda sırt ağrısı vardı, sonra bacaklarda hafif ağrı oldu ama şiddetli sırt ağrısı 2 gün devam etti, onun dışında biraz halsizliğim vardı . Öksürük ateş vs. yoktu. Ağrının olduğu gün test yaptırdığımda pozitif çıkmıştım :/


  • incelikler yüzünden  (04.11.20 16:05:35) 
sırt ağrısı belirtiler arasında. Sadece sağ kürek kemiği ağrısıyla pozitif tanısı konulmuş bir kişi var. O yüzden test yaptırın derim.


  • Dr_Stat  (04.11.20 17:15:19) 
Yok sadece tar koku kaybı vardı. Bizim versiyon bitti ama galiba. Bir grup insan bu belirti ile atlattı. Belki de yeni tayfa bel ağrısı tayfasıdır.


  • infernalcadre  (04.11.20 17:53:49) 
Eylül ayinda sadece bu belirtilerle (ateş 37) test yaptırdım ve pozitif çıktım. Sonrasında hızla ciğer e indi, ateş arttı, tat koku kaybı oldu, en son iyilesirken de bacak ağrısı oldu.


  • primetime  (04.11.20 23:43:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.