[]

peteklerin içindeki siyah su

soğuğa daha fazla dayanamayıp kombiyi açtım arkadaşlar. her sene olduğu gibi ilk açtığımda bütün petekleri açıp havalarını alıp bi saat kadar beklerim bütün petekler ısınıyor mu diye. oturduğum ev yeni. burda ilk kez kış geçireceğim. peteklerin havasını alırken içlerinden baya siyah su aktı. hava olmadığını anladığımda kapattım. önceki evlerimde biraz siyah su akar ardından berrak su gelirdi bunda öyle olmadı. şu petek kombi temizleyicilerden çağırsam mı yoksa bu siyah suya çok aldırış etmemeli miyim?




 
petekteki siyah su normal, musluktan geliyorsa sıkıntı


  • nahtoderfahrung  (03.11.20 19:31:39) 
Hazir yeri gelmisken; vanalardan su ve hava kaciyor (yeni takildi petekler ve takan pezevengin tum yaptigi isler yamuktu).

Hava almaya gelen elemanlar bunlari da duzeltebilir mi? Yoksa tesisatci mi cagirmak gerek?
  • brkylmz  (03.11.20 19:48:17) 
brkylmaz hava almaya gelmeleri bişeyi değiştirmez. fatura havale vb elinde kanıt varsa tüketici hakem heyetine başvurun.

şimdi sallama iş yapmış belli, görünen yerleri alırsın, bi gece uyuyup sabah bi uyanırsın alakasız yerden kaçak yapar bütün evi su basar. sana 10 kat masraf çıkartır, yok alt komşunun evi boyanacak yok senin eşyalarına zarar geldi parkeler kabardı falan.
  • killerbee  (03.11.20 19:58:20 ~ 19:59:08) 
@killerbee

Yanit icin eyvallah hocam. Tesisati yapan adami eve bi daha sokmadim, tekrar sokmayi da dusunmuyorum.

Kis geldigi icin zaten yamuk yumuk yaptigini tahmin ediyordum ve tahmin ettigim gibi de su ve hava kaciriyor vanadan.

Parasini verip yaptiricam, sorun degil. Ama hava alma isi yapan kisiler sokup takma isini yapabiliyorlarsa ki zor bi islem degil gibi gorunuyor direkt tum isi onlara vericem yoksa da once baska bi tesisatci cagirip petekleri duzgun taktirticam.

Bu usta milletinin de ... neyse
  • brkylmz  (03.11.20 20:18:37) 
eğer sıva altı tesisat yaptıysa ve oralarda da kaçak varsa çok masraflı çıkar o yüzden, sen başkasına yaptır ama en azından hasarını karşılayacak bir çözüm yoluna git. o yüzden dedim.

benim arkadaşlar 10 blokluk 20 blokluk yerlere komple tesisat çekiyolar hiç birinde sıkıntı çıkmıyo, çıkarsa zaten yandılar yani.
  • killerbee  (03.11.20 21:54:00 ~ 21:54:26) 
Yok allahtan siva alti tesisata bulastirmamistik. Sadece bulasik makinasini ve petekleri bagladi.


  • brkylmz  (03.11.20 22:50:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.