[]

Epilasyon

Alexander olanını kullandım 3 sene önce, eh işte denebilir ama kesin çözüm falan değil hatta alakası yok. Sakal altı boğaz ve kulak iç kısmında siyah tüyler var , ayrıca burun üstünde tek tük kıl var, bunları ağdaydı makinaydı almak insanı bıktırıyor. İğneli lazer vs diyorlar, ciddi anlamda böyle spesifik bölgeler için kesin çözüm var mı, tutup bacak kıllarını komple alsın demiyorumda , toplasan 100 tane kıl kökü işte bu bölgede saydıklarım, ama beni rahatsız ediyorlar, bunun kesim çözümü var mı.




 
İğneli epilasyon yapan yerlerle görüşün ama tıp fakültesi diploması olmasına dikkat edin, ciddi eğitim gerekiyor bunun için lazer gibi değil. Kılların çıkış yönünü görmeleri gerektiği için uzamış şekilde gidin.


  • diffarentiationation  (03.11.20 01:50:12) 
İğneliyi yüze yaptırtmak riskli iş. 3-4 gün su değmemesi lazım. Yaranın kabuk bağlaması ve düşmesi 15 gün falan sürüyor. Bu süreçte güneş görmemesi lazım, kabukların doğal bir şekilde düşmesi gerekiyor. İzin tamamen geçmesi(geçmeme ihtimali de var) ise aylar sürüyor. İlla yaptırtacaksan işinin ehli bir yerde önce kulağa yaptırt. Bu tecrübeye göre yüze yaptırtıp yaptırtmama kararını alırsın.


  • the coon  (03.11.20 02:19:09) 
İğneli+1
Yüzüme ve vücuduma İğneli yaptırdım. Vücudumda nokta gibi kabuklanma olurken yüzümde hic olmadı. Cunku yapan kişi buna göre ayarlıyor. Kabuk olsun olmasın, güneşten sakının. Emin değilseniz seansı kisa tutun, zaten dakika başına ücret ödeniyor. Cene gibi derisi ince olmayan yerlerde deneyin

  • ya volna  (03.11.20 16:32:54) 
Peki işe yarıyor mu, alexanderda 2 ay çıkmıyor sonra aynı devam, iğneli bitiriyor mu ?


  • docrivers  (03.11.20 16:37:23) 
İğneyi kilin köküne batirip elektrik verip kökü yakıyorlar, o yuzden kesin bir çözüm. Yapan kişi kökü iskalayabilir, o yuzden ayni yerden bir iki defa geçerler. Benimkileri tamamen bitirmedi, tek tük kalanlar oldu. Onlar da zayifladiklari icin rahatsiz etmiyorlar. Normalde 3-5 seans sonrasi lazer de bitirir, ama yuzde farkli oluyor galiba, benim sarı yuz tüyleri siyahlastirmisti o yuzden iğneliyle devam etmiştim.


  • ya volna  (03.11.20 16:49:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.