[]

kırık ayakla yapılabilecek egzersiz

ayak başparmakta kırık var. 21 gün sargıda kalacak.

evde 2 dambıl var sadece. dün biceps triceps omuz için de yanlara yapma filan yaptım. bugünse karın çalıştım uzanıp crunch gibi şeyler. ayağa yük binmiyo


ayakta da durabiliyorum. başparmağa yük vermeden. ama koşma zıplama vs yapamam. yani bacak çalışamam gibi ya da sadece sağ bacak çalışabilirim. o da saçma olur sanki.

şınavı denemedim de sol ayağımı sağ ayak üstüne alıp tek ayakla çekmeyi denyebilirim. zor olacak. veya dizden şınav yapılıyor. onu yapabilirim?

21 gün nasıl çalışayım sizce. profesyonel değilim sadece kaybetmemek istiyorum ritmimi. parmak gelişimine de zararı olmayacak çünkü üstüne basmamaya çalışıcam.

bacak olmayacaksa
- 1 gün önkol arkakol,
- diğer gün karın,
- diğer gün sırt omuz,
- diğer gün göğüs (dambıllar çok ağır değil ama yine de çalışılabilir)

böyle bir rutin iyi mi? en az 30 dakika çalışayım istiyorum günlük.

 
Bacak bacak üstüne şınavda core bölgen de gelişir dengede zorlanacağın için ama ben olsam yine de riske atmayıp göğsü dumbbelllarla çalışırdım. Eğer elindekiler hafifse 1 set şöyle olur;

5 full range 5 kısa 5 full 5 kısa toplam 20. Bu şekilde gayet yakarsın.

Bacağı tek çalışabiliyosan sandığından çok daha fazla faydası var.

Bunlardan en belirgin ikisi:

1 çalışmadığın bölge az da olsa gelişir: youtu.be

2 antrenman yaptığında recovery anlarında vücud iyileşmeyi hızlandırıcı hormonlar ürettiğinden bunun sakatlık bölgesine de faydası olut.
  • onemoremile  (03.11.20 12:18:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.