[]

Asansörsüz çatı katı mı bodrum katı mı?

aynı binada. biri az ışık alıyor ama hemen eve giriyorsunuz ve çatı katı kadar soğuk olmuyor. ama çatı katı da ferah, ışık alıyor vs... kiralar birbirine yakın olmak kaydıyla hangisi sizce daha iyi?




 
Hem güneş, hem deprem güvenliği için çatı katı.


  • sta  (01.11.20 22:59:10) 
Çatı katı. Hem asansörsüz olsun, spor olur işte her gün.


  • senolll  (01.11.20 23:00:23) 
Komple batıya bakmıyorsa, çatı katı derim.


  • reactionic  (01.11.20 23:10:34) 
Bodrum kat da sıcak olmuyor. Özellikle yere teması varsa ayağını yere basamamaya hazır ol kışın. Kesinlikle çatı katı


  • mg3929  (01.11.20 23:13:10) 
bina kac katli, asansor yoksa bu onemli bi kriter. 5ten fazlaysa eziyete donuyor her gun in cik. ayrica bodrum da o kadar sicak olmuyor +1


  • in vino veritas  (01.11.20 23:32:06) 
bu bağlamdan bağımsız olarak her zaman ışık alan ev > diğer seçenekler. İnsanın psikolojisini çok etkiliyor inancındayım. En azından bende öyle oluyor.

Bodrum katı ısıtmak daha zordur. Işık almayan bodrum katı hele iyice zordur. Hava akımı vs. derseniz zaten yazın yine bodrum sıkıntı olur.

Çatının akarı kokarı yoksa çatı katı derim. Eğer çatı sızdırma vs. yapıyorsa küf müf vardır. Küf-rutubet olan ev ilk başta bişi yapmasa da uzun vadede insanın ömründen yer. İkisi de riskli seçenekler. He bir de canım ülkemin apartmanlarında alt yapıyı salla pati yaptıklarından giriş-bodrum katlarda su basma durumu olabiliyor tuvaletlerden. Öyle bir evde oturdum oradan biliyorum. Hayattan 2-3 yıl alır o su basma durumu. Ondan bodrum-giriş her zaman risk gözümde.

Küf-rutubet sorunu yoksa çatı katı derdim. Merdiven çıka çıka alışılır.
  • ManikD  (01.11.20 23:54:31) 
Çatı kesinlikle. Alt kat rutubet olur ve asla ısınmaz.


  • jazzabel  (02.11.20 00:00:19) 
gunes almayan bir bodrum katinda hic yasadin mi bilmiyorum, bilmedigini varsayiyorum yoksa bu soruyu sormazdin. isiksiz bir bodrum katinda insan sagligini kaybediyor yasama sevinci biraz kaldiysa onu da tuketiyor. seneler once yasadim, sonra tovbe. bodrum kati mecburiyeti yasamayan sansli insanlardansan dusunme bence.


  • robokot  (02.11.20 00:16:09) 
engelli degilsen cati kati. isterse 20 katli olsun.


  • hot potato  (02.11.20 00:19:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.