[]

Shell neden çılgın gibi v-power satmak istiyor

Merhaba, uzun zamandan beri shell’den Benzin alıyorum. V-power kullanıyorum. Çok performans filan görmedim ama bilmem ne teknolojisi motoru temizliyormuş ondan tercih ettim.

Son zamanlarda bu v-power yakıta hem daha fazla puan veriyor hem de reklam furyası oluştu.

Bunların amacı ne? Yani bir hinlik var gibi geldi bana. Normal benzinden niye uzaklaştırmaya çalışıyorlar?

 
tamamen kurumsal firma mantığında düşünürsek:

shell içerisinde v-power'ın belli yıl içi bir hedefi vardır, baktılar tutturacak gibi değiller bu şekilde bir kampanya hazırlayıp hedefi tutturmaya çalışırlar. çünkü son çeyrekteyiz hedefi tutturmak için az bir süre kaldı.
  • ilkot  (01.11.20 22:08:57) 
Tahmin; son zamanlarda karantinalar sebebiyle araba kullanimi azaldı, haliyle tüketim azaldi, tüketim azaldığı icin stoklar elde patladi. Skt'si olan bir ürün olmadığı icin stoklu olduğunu düşünüyorum.
Denildiği gibi son çeyreğe girdiğimiz için ve yıl sonu olduğu için hem satışı artırmak hem stoğu azaltmak diye düşünüyorum.

  • logisticsmanager  (01.11.20 23:05:16) 
Arkadaşların dediklerine ek olarak tutundurma stratejisi olarak düşünün. Her markanın üst klasman yakıtı var. Petrol ofisinin, BP’nin eskiden 95,97 oktan deniliyordu. Şimdi ise shell için Fullsave, vpower.

Müşteri diyorki vpower kullanıyorum başka yerden almamalıyım. 95-97 oktan baktığın zaman ya benzin nolacak diyorsun. Sana lüks bir deneyim hissi veriyor.
  • mak  (02.11.20 00:24:08) 
EPDK bu konuyla ilgili bir düzenleme yapmıştı, markaların bu kurnazlığına son verecek bir düzenlemeydi. Bu düzenlemenin yürülüğe gireceği tarih yaklaşıyorsa, ellerinde kalan son katkıları veya katkılı yakıtlrı bitirmek için olabilir.

Kanmayın bu reklamlara, en ucuz benzin ya da motorin hangisiyse onu alın diyor işin uzmanları.
  • John Bloor  (02.11.20 10:41:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.