[]

Bi kız var...

Sevgili gönül işleri uzmanları;
Öncelikle sizi en kalbi duygularımla selamlamak isterim.
Başlıktan anlaşılabileceği üzere bi kız var.

Bi arkadaşımın arkadaşı, 2 sene önce filan bi tanıştık ama çok muhabbet olmadı.

O kadar zamandan sonra benden mesaj attı, uzmanlık alanımla ilgili bişey rica etti.

Bu vesile ile buluştuk filan. Acayip süper aman geçirdik, yedik içtik eğlendik. Ayrılmadan "biz bu kadar az sürede nasıl bu kadar iyi anlaştık" dedi. Ayrıldıktan sonra mesajlaştık filan.

O ilk buluşmamızda onun alanıyla ilgili ve ihtiyacım olan bir tür ders gibi bişey verebileceğini filan söylemişti. Bu buluşmadan sonra bana bu konuyla ilgili kaynaklar kitaplar filan getirdi.

Daha sonraları çok fazla görüşmedik. Yani 3 hafta boyunca toplasan 5-6 kere mesajlaşmışızdır. Bi ara böyle ağırdan alıyor gibi hissedince açıkçası saldım bende çok oralı olmadım.

3 haftanın sonunda konu bu anlatacağa şeye geldi ve hafta sonu buluşalım dedi. Bende olur dedim ve buluştuk yorgun olmasına rağmen bana 2 saat sunum yaptı bu konuyla ilgili epey bir yardımcı oldu yani.

Sonrasında çay kahve muhabbet derken uzun uzun birbirimizle ilgili konuştuk. Yine aşırı güzel vakit geçirdik. Ayrılırken çok güzel vakit geçirdiğini söyledi.

Şimdi gelelim sorulara;
Bu okuduklarınızdan ne anladınız? Yani bu yol nereye gidiyor?

Açıkçası uzun zamandır bu kadar güzel vakit geçirdiğim biri olmamıştı. Yani keşke aramızda bişeyler olsa ama ben buradan nasıl çeviririm, nasıl bu maçı alırım bilemiyorum.

Tavsiye ve önerilerinize, ayrıca sorularınıza acayip ihtiyacım var.

Saygı ve sevgilerimle...

 
Kız sana çok net bir mesaj vermiş bence ama sen anlamamışsın :)

Uygun bir zamanda buluşma teklifi yap. Neden diye sorarsa iyi vakit geçirdik vs diye gir direkt konuya.
  • himmet dayi  (01.11.20 21:21:59) 
Bence bu tür konulara "maç almak" şeklinde yaklaşmamalısınız

İdeal bir ilişkide iki insanin yaşayacağı birliktelik tamamen gönüllüdür ve karşıdaki insana da bu gözle yani elde edilecek bir nesne ya da bir rekabet sonunda elde edilecek bir ödül şeklinde değil de bilinç sahibi, duyguları olan, sizinle bir ilişki içinde olması gerekmeyen fakat eğer olursa çok güzel olacak birisi gibi bakmalısınız

Bir ilişkide istenecek ortak hisler (eğlenme, çekici bulma vs.) sizin durumunuzda varsa zaten olur diye düşünüyorum

Şimdi zorunlu bir buluşmadan ziyade "date" şeklinde bir buluşma teklif edin bana kalırsa
  • Coyote  (01.11.20 21:51:59) 
@coyote, o kelime tamamen anlatımı ilgi çekici hale getirmek için. Yoksa asla bir elde etme skor alma anlamı değil. Hatta detaylı anlatayım, maçta 2-1 yeniksindir. “Bir olay bir mucize olur, bir ipucu bulursun, bir parmak şıklar” ve iş 3-2 olur. İşte sorum o tırnak içine aldığım kısımla ilgiliydi. Lütfen yanlış anlaşılmasın.


  • top_secret  (01.11.20 21:59:09) 
bence zemin müsait.
himmet dayi+1

  • ilkot  (01.11.20 22:02:39) 
Benim yorumum ilgisi var sansini dene seklinde. En azindan yanlis mesaj almissan bile seni efendice geri cevirecek birine benziyor.


  • cleric  (02.11.20 16:58:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.