[]

Yakin zamanda evlenenlere bir soru

Ev esyanizi kaca mal ettiniz her seyiyle? (Alim yaptiginiz tarih civarini ve ev buyuklugunu de belirtirseniz aydinlatici olur) cok tesekkurler




 
Evlenmedim ama ocak ayında sıfırdan ev düzdüm, evlilerin aldığı herşeyi aldım 75 civarına mal oldu. Herşey orta segment. Beyaz eşyalar beko.


  • antihero  (01.11.20 20:06:04) 
hocam ben de yakın zamanda bu işlere girişeceğim. bazı modellere baktım eğer mağazadan alacaksam internet fiyatlarına %20 ekliyorum. yaklaşık bir meblağ çıkarıyorum.

@antihero verdiğiniz fiyata koltuk, yatak, halı, perde vs dahil mi?
  • jepa  (01.11.20 20:18:21) 
25 yıl evlilikten sonra (gümüş yıl) yeni eve sıfır eşyaya geçtik. buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın, tost makinesi 11.000- tuttu. kampanyalı fiyatlarla Bosch


  • ankara06  (01.11.20 21:11:28) 
@jepa saydıkların dahil, mutfaktaki takımlar dahil, ev 3+1. patates soyacağına kadar dahil. ama şimdi fiyatlar uçmuştur tabi.


  • antihero  (01.11.20 21:55:42) 
Bir ay olmadı arkadaş 60 bin liraya enzadan yatak odası yemek odası salon koltuk takımı aldık dedi. Yatak, halı, perde, mutfak eşyası, televizyon, beyaz eşya, ev tekstili derken 100ü geçer banko.


  • cilekli pasta  (01.11.20 22:03:51) 
her şeyi almadan önce excel listesi yapmıştım, 2+1 her şey dahil 60 bin civarı tuttu. tarih haziran 2020. yalnız modern tipte döşedik, öyle koca koca yatak odası takımları, vitrinler falan filan almadık. fonksiyon olarak ne gerekiyorsa o.

markalar: ikea, arçelik, enza home, istikbal.
  • roket adam  (01.11.20 22:50:23 ~ 22:50:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.