[]

Bazı motorcu malzemeleri neden çok pahalı?

www.cimri.com

www.nalburcuk.com

Bu iki ürün arasındaki fark nedir şimdi?

Bazılarını anlıyorum (kask vs ama) bazıları sırf motora dair olduğu için pahalı sanki.

 
Tespit yerinde, verdiğin örnek istisna.

Çünkü yazmış rüzgar geçirmez diye, incelediğinde kalın olduğunu görürsün zaten.

İlk örnek yerine herhangi bir Revit verilebilir. Bez parçası ve 500 lira.

Bunun da açıklaması çok basit. Yurt dışında iş güvenliği yeleği 5 euro iken motosiklet yeleği olunca 15 euro oluyor ve bu adama koymaz. 10 birrim fazla olsun da ortamlarda marka yazsın dersin.

Tıpkı burada fark 5 tl-15 tl olsa diyeceğin gibi.

Ama malum, verginin vergisinin vergisinin vergisini 9la 10la çarpıyoruz ve sonuç bu. Daha bikaç ay önce motosiklet ve ekipmanları için ek %10 gümrük vergisi geldi. Eylül'de geri kalktı ama bilin bakalım fiyatlar düştü mü?

Bu saatten sonra böyle. Çok acı durumlar ama böyle.
  • onemoremile  (01.11.20 14:36:38) 
Kazada hayat kurtarmasını beklemiyorum bu yelekten zaten. Yansıtsın yeter, motosiklet yelegim zaten var. Yansıtıcı yelek yok.


  • mezarkabul  (01.11.20 16:29:12) 
malzeme kalitesi ve konfor. 29 liralık olan kısa sürede rüzgardan vs parçalanıp gidebilir.
cepler, astar, üstüne düzgün oturup yelken gibi şişmemesi vs bir sürü etken var.

  • d e j i n  (02.11.20 12:12:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.