[]

VR ile spor?

VR olması şart değil gerçi, Vii tarzı şeyler de olabilir.

www.linkedin.com

de sorum şu; bu tip cihazlarda tamamen buna odaklanmış uygulamalar var mı? belli bir eforlu spor yaptırmaya odaklanan uygulamalar var mı?

yani diyelim ki, sırf evde daha iyi spor yapabilmek için bunu aldım, işe yarar mı?
evde spor yaparken genelde sıkılıyorum çünkü. spor salonlarına da gidemiyorum covid mevzusuna.

eğer tamamen buna odaklanmış, içinde çeşit çeşit "antrenman türleri olan" vr veya vii tarzı oyunlar varsa almayı düşünürüm.

ikinci sorum da şu;
bunun için hangi model bir gözlük almak gerekyior? veya da playstation'a ne alırsak bunu yapabiliriz?

 
nintendo switch alıp ring fit oynayabilirsin :D
www.asiaone.com

  • nolmus yani  (01.11.20 10:49:34) 
Xbox 360 Kinect sports games diye aratırsan bir sürü seçenek çıkar. Xbox One'da da var. Hatta dünyadaki popüler bazı egzersiz programlarına yönelik uygulama-oyunlar da mevcut.

VR'ı boşver, kinect işini görür
  • mambocan  (01.11.20 11:08:18) 
ben xbox kinect almistim evde spor yapayim diye. guzel oyunlar var nike training'ler filan var hatta takip ediyor, program veriyor sana istedigin periyotlarda. hareketleri dogru yapmadiginda uyariyor ediyor, gercek pt gibi yapmaya calismislar, basarisiz da degil ustelik. ha ama yaptin mi dersen, yok skyrim'e filan sardim hic ugrasmadim sonra kinect'le :) ama herkes ben degil cok kafaya koysam yapardim da usendim ben.


  • in vino veritas  (01.11.20 11:17:23) 
Xbox ile Wii ile falan hiç uğraşma. Alacağın cihaz oculus quest 1 veya daha iyisi quest 2. İndirecegin uygulamalar fitxr, thrill of the fight ve beat saber.Karantinanin başından beri vr ile spor yapıyorum ve kardio için kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle boks yaparken 10dk içinde canını çıkarıyor. Beat saber biraz daha hafif kalıyor ama o da inanılmaz eğlenceli.


  • chavezding  (01.11.20 14:48:15) 
Chavezding haklı, oculus quest müthiş bir cihaz bunun için. Ben de bu dediği 3 oyunla epey bir ter atmıştım. Sıkıntı şu ki, gözlüğün kendisi de deli gibi ter oluyor maalesef :)

Eğer sadece bu amaçla kullanacaksan yeni nesli boşver, 1. versiyon da işini görecektir.
  • roket adam  (01.11.20 18:15:56 ~ 18:16:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.