[]

macbook pro klavye degisimi

selam,

support.apple.com

linkindeki cihazlardan birine sahibim. son bir aydir bazi harfler cift basmaya basladi. genelde bir urun servise gidince sonrasinda baska problemler de yasanabiliyor.

apple icin de ayni durum soz konusu mu? macbook'unda klavye degisimi tecrubesi olan var mi ?

tesekkurler

 
Hangi model olduğunu bilmiyorum sizinkinin ama benim deneyimim şöyle. 2016 late pro hem klavye hem ekran değişim programındaydı. Aldıktan bir süre sonra (o zaman kronik olarak tanımlanmamıştı bu problem) ekranda garip lekeler çıktı. Klavyede bazı harfler çift basıyordu. Götürdüm değiştirdiler. Zaten klavye, ekran ve batarya birbirine entegre o yüzden biri değişince tamamı değişiyor. Bir süre sonra aynı lekeler tekrar çıktı, götürmedim. Sonra klavye problemleri başladı yine götürmedim. En son batarya bir anda gidince götürdüm. Tamamını yine ücretsiz değiştirdiler, o zaman kronik olarak tanımlanmıştı bu problem. Ama ben yurtdışındayken almıştım ve tüm bu değişimler oradayken oldu. Türkiye'deki servisle hiç deneyimim yok. Son değişim 1 sene kadar önce oldu, şu ana kadar hiç problem yaşamadım.


  • evrim halkasi  (31.10.20 20:52:30) 
Merhaba
Benim mac pro. Klavye ansızın çalışmamaya başladı. Arkadaşın dediği gibi diğer parçalara entegre olduğu için, apple klavye ve bu parçaların değişmesi gerektiğini söyledi ve 4 bin lira para istedi. Henüz 15 gün önce falan. Sonra eşim Bağcılar'da bir tamirciye götürdü. Adam klavyenin içini temizlemiş. 25 liraya yaptı. Şuan canavar :)

  • makarnacanavari  (31.10.20 20:55:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.