[]

gamepad'lik oyun

gamepad'e hiç alışık değilim ama uzandığım yerden oynama keyfine geçiş yapmak için aldım. aşağıda oynamadığım oyunlar var, bunlardan hangileri gamepad için daha kolaydır? ona göre indiriyim diyorum. fps tarzı kontrolün gamepadde zor olduğunu ps'te deneyimledim, alışamadım, o yüzden aim vs gibi konularda zorluk çıkartmasın istiyorum. hatta direkt aim olmasa daha bile güzel olur.

shadow of mordor
batman arkham serisi, 3'ü de var
ac odyssey
just cause 4
metro 2033

 
ilk 3 gamepad'e uygun hatta gamepad ile daha rahat oynanan oyunlar. just cause ve metro'yu bilmiyorum ama aim assist varsa sıkıntı diye düşünüyorum.


  • dr doofenshmirtz  (31.10.20 17:02:22) 
Third person denilen oyunlar, yani o yukarıda ilk 4 oyun tam gamepadlik oyunlar. gamepad ile fps oynayamıyorsan metro'da zorlanırsın. Sessiz gitmen, tam kafadan vurman gereken anlar oluyor.


  • eazy  (31.10.20 17:07:43) 
Batmani gamepadle de klavye mousela da oynadımö gamepadle rahat oynanıyor. Ac serisini ilk oyunlarını playsation'da kolla oynanmıştım, yıllar sonra originsi klavye mouse oynadım. Kolla da rahat oynandığını hatırlıyorum ama klavyeyle daha fazla zevk almış olabilirim. Just Cause kolla kesinlikle daha rahat.


  • mirafiori  (31.10.20 17:19:31) 
Ben hepsini gamepadle oynuyorum. Bu oyunlar uygun zaten hepsini oynarsın. Single Player fpsleri de gamepadle oynuyorum. Bir haftada falan alışırsın ve tetik muazzam bir şey.


  • Giovanni Pipitto  (31.10.20 18:32:20) 
Gamepad olayina dark souls ile giris yaptim cok iyi tavsiye ederim


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (31.10.20 19:08:20) 
Mouse'a alıştıysanız özellikle FPS (Metro 2033) zulüm. Zaten hiçbir zaman klavye+mouse hassasiyetine ulaşamıyorsunuz. TPS (Just Cause 4) oyunlarda Aim Assist kimine göre kötü kimine göre iyi. Ben GTA5'i PS3'te oynadım, Aim Assist açık oynadım, zaten bit kadar adamı vurmaya çalışıyoruz, bi de gamepad'le ona kastırmakla uğraşmadım. Sonradan PC'de mouse'la oynadım oh be dedim. :)


  • kalifiye balta sapi  (01.11.20 00:52:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.