[]

Paypal hesabı hakkında

Merhaba,

Bir sitede satış yapabilmek için paypal avustralyada orada yaşayan amcamın oğlunun cep telefonu ve adres bilgisi ile ancak kendi adımı kullanarak hesap açtım.

Satış yapmaya başladım, hesaba para da gelmeye başladı ancak Paypal şimdi doğrulama istiyor.

"Your account access has been temporarily limited" diyor şimdi, hesaba hala para gönderilebiliyor ancak başka her türlü işleme kısıtlanmış durumda.

Kimlik doğrulama için istenen bilgiler şunlar,

Adı / Soyadı / Doğum tarihi (Bunlar kayıt olurken kullandığım bilgiler, kapalı geliyor)

Bir de ikamet adresi soruluyor. Ayrıca bir seçenek var şu şekilde,

"Hede hödö agrees that PayPal may submit the information shared (name, residential address, and date of birth) to Equifax to confirm Hede’s identity. Equifax will provide PayPal with an assessment of whether this information matches existing credit information on file. You can opt out by proceeding without checking the box."

Tabii burada varolan bir kayıtla eşleştirmesi mümkün olmayacak muhtemelen.

Sizce bu hesabı doğrulamanın bir yöntemi var mı? Gerekirse kuzenimden yardım isteyebilirim.

 
Hocam en temizi kuzenin mevzuya el atip kendi kimlik bilgilerini eklemesi. Siz sadece para alin, para gonderin.

Muhtemelen banka ve kullanici adlari eslesmedigi icin PayPal sizi enselemis.
  • Avoiding The Puddle  (31.10.20 16:12:13) 
Sms ile verification’ın ötesine geçmedim henüz. Banka hesabı filan girmedim yani daha.

Muhtemelen hesaba gelen paralardan tetiklendi verification süreci.

Bir arkadaş paypal debit card ekleyerek verify edebileceğimi söyledi ama emin olamadım.
  • iron  (31.10.20 16:33:27) 
Satici hesaplarinin farkli gereksinimleri oluyor. Normal verification ile ayni sey degil genelde. Adres isim bilgisi de o yuzden soruluyor, o adreste yasayan oyle birisi var mi diye bakiyorlar veritabanlarindan.

Yalniz bu isin vergi ile ilgili kisimlarini arastirdiniz mi? Eger duzenli bir para girisi olacaksa bi yerden sonra Avustralya hukumeti noluyor diye sorabilir. Avrupada felan goz yummazlar boyle vergisiz satisa, Avustralya da benzer olabilir.
  • Haldamir  (01.11.20 00:36:07) 
Bu hesabı kısa süre ile kullanacağım... belli bir işlem adedinden sonra kullanmayacağım. O yüzden vergi açısından sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.


  • iron  (01.11.20 01:42:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.