[]

hangi media player?

selamlar,

akilsiz monitoru akilli televizyon yapmak icin media player alalim diyoruz.

daha once duydugum bir tek mi box var, onun da s'i cikmis. chromecast, roku, amazon stick falan derken hic bilmedigim bir deryaya girmis buldum kendimi.

tecrubesi olan veya yakinlarda arastirmis olan birisi yorum yapabilir mi? normal televizyon kanallarini ve netflix youtube falan izleriz.

mi box s : 57 pound
roku premiere: 39 pound
chromecast : 30 pound
apple tv: 149 pound

 
chromecast diyorum ben her turlu ihtiyacini gorur. butce yetiyorsa yeni cikan "chromecast with android Tv" modeli, yetmiyorsa standard chromecast. chromecast de netflix'i, youtube'i bilgisayar yada telefondan cast yapacaksin.


  • crucio  (31.10.20 11:40:54) 
bunlarda normal anten girişi vs. yok. normal tv kanallarını internetten izleyebilirsiniz ancak.


  • sutlu nescafe  (31.10.20 11:41:15) 
bbc'ye para vermek istemedigim icin normal televizyonu da internetten izleyecegim orda yanlis anlasilma yok.

@crucio chromecast'te birden fazla cihazla baglanma konusunda sorun oluyor mu? evdeki tum aletler apple, onla ilgili bir problem cikar mi ? bir de teknolojisini bilmiyorum da telefonun/ bilgisayarin nekranini direkt tv'ye mi yansiyior? cast yaparken telefonu/ bilgisayari kullanamiyor muyuz?
  • fakyoras  (31.10.20 11:51:28 ~ 11:52:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.