[]

projeksiyon cihazını sabitleme

Merhaba,

Led olmayan eski tip bir projeksiyon cihazım var 2 kg civarı. koltukların arkasından öndeki perdeye doğru yansıtıyorum. uzun süredir tripod üzerinde idare ediyordum ama koltukların arkasında çok dar bir yerde, tripod ayakları yeterince açılamadığından ayarı sürekli bozuluyor.

duvar askı aparatlarına biraz baktım ama hepsi terminatör kolu gibi bir de üç beş iri delik açmam lazım. klasik duvar rafı düşündüm o da ortada şekilsiz kalacak öyle. aklıma lambader gibi yerden tek bir sağlam çubukla çıkan bir düzenek geldi, böyle bir şey hazır var mıdır? nasıl yapabilirim? ya da başka göze batmayacak montaj öneriniz var mı?

çok teşekkürler

 
Ikea lack raf kotu durmuyor. Tek problem projeksiyondan asagi sarkan kablolar. Onu da kablo kanaliyla indirebilirsin.

www.ikea.com.tr

Diger turlu orumcek almak en temizi (3 ayagi olan, duvara sabitlenen demir aparat) zaten projeksiyonu baglayinca cirkin durmuyor ve gorunmuyor.
  • brkylmz  (31.10.20 14:30:49) 
@brkylmz budur çok teşekkürler. cihaz acer x1373wh Ikea rafın boyutları tam oluyor sanki :) kablo kanalım da var. örümceği de merak ettim ama bulamadım. örnek resim varsa atabilir misin?

edit: buldum sanırım bu. güzelmiş.
www.hepsiburada.com
  • engelbert humperdinck  (31.10.20 15:20:24 ~ 23:35:26) 
Rica ederim.

Evet duvar aparati da o. Ama boyutlarina bakman lazim. Bazi modellerde ayaklar kisa oldugu icin buyuk ebatli projeksiyonlari tutamiyor.

Istersen perdenin karsisindaki duvara istersen tavana asabilirsin. Tercih meselesi tamamen. Iyi seyirler.
  • brkylmz  (01.11.20 15:15:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.