[]

Lazer yazıcı toner dolumu/muadil toner alımı: Nasıl yapmalı?

Merhaba,

Elimde HP 107w Lazer yazıcı var. Yazıcının toneri bittiğinde dolumunu nasıl yapmalıyım? Orijinal tonerler çok pahalı. Muadil mi almalı yoksa dolum yapan yerlerden doldurtmalı mı? Bir de muadil toner alacaksam bunun çipiyle ilgili ne gibi işlemler yapmam gerek ve bu işlemleri nasıl yapabilirim?


 
Yaşadığın ilde mutlaka toner dolumcu vardır, iyi iş yapan bir yerler vardır. Onu araştırıp dolum ile halletmek lazım derim. Muadil toner işi yaş olabilir. Dolum bana daha güvenilir geliyor ama bilgim olduğundan değil, götürdüğüm dolumcudan.


  • 1bir1bir1  (31.10.20 02:39:21) 
Muadil al bir tane. N11de 40 lira falan. Elindeki toneri de 20 liraya falan doldurur toner işi yapan yerler. Onu da doldurt. İki tane olsun her zaman elinde, yedekte de 1 tane yani. Zaten kurumuyor, bozulmuyor. Acil bir şey olur lazım olur. Elinde 2 tane olması çok iyi olur.

Senin cihaz cipli cihaz mı onu bilmiyorum ama hpler genelde chipsiz. Problem olacağını sanmam
  • westblack  (31.10.20 10:01:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.