[]

su geçirmez bot

hemen hemen 7 yıldır deichmann'dan aldığım botları kullanıyordum. suya çamura eyvallahı yoktu. fakat geçen sene kalıbı dinlendirdiler. tekrar deichmann'dan mı alsam bilemedim. aynı model olsa alacağım, ama yok.

onun yerine kinetix, slazenger filan bakıyorum. halihazırda satılan bir marka-model önerisi varsa havalar iyice bozmadan alayım. temel şartım su ve soğuk geçirmemesi.

teşekkürler...

 
Benim Greyder botlarim 6. senesinde su geçirmeye başladı. Greyder öneririm.


  • Amaranta ursula  (30.10.20 20:21:15) 
ben iş yerinde giymek için buradan kundura aldım 6 ayda ikisi de büyükçe yırtıldı.


  • ya ben lan neyse  (30.10.20 20:29:52) 
kışlık askeri botlara bakın


  • ankara06  (30.10.20 21:27:47) 
www.morhipo.com
Hocam ben bu modeli aldım geçen sene. Hayatımda aldığım en doğru 10 karar arasına girer. Baktım da bazı yerlerde stok var ama fiyat çok ucuz geldi eğer güvenilirse çok iyi fiyat gerçekten.

  • spacevan  (30.10.20 21:38:59) 
Greyder ve yds bakılabilir bence de.


  • giovanne  (30.10.20 22:41:26) 
ben caterpillar kullanıyorum yıllardır ve su geçirdiği olmadı.


  • mg3929  (30.10.20 22:42:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.