[]

AC Odyssey oyunu ile ilgili sorularım var

Merhabalar

Oncelikle tum AC oyunlarini oynadim yani isleyise uzak degilim.
Lakin bu oyun ile ilgili cozemedigim seyler var ve bana biraz takibi zor geldi gibi. Bilenlerden bilgi istiyorum.

Oyun ici yuzde kacta oldugumu veya yaptigim, geri kalanlarla ilgili bir bilgi bulamiyorum. Oyunu bitirenler yuzde yuz bitirdim diyenler bunu nasil anliyorlar.
Misal ben suan yuzde kactayim bilmiyorum. Insanin yaptigini ve yapmasi gerektigini gormesi gerekiyor. Bunu nasil takip ediyorsunuz. En basiti fast travel kartal noktasi sayisini bari bilebilsem kac tane kaldigini gorsem,bunun imkani var mi?

Dusmalarda benimle birlikte gucleniyor ama ben hala 2 kisi ile yakin dovus yapamiyorum. Yani skill agacini tamamliyorum. Giysileri bir yone dogru seciyorum ama yok yine de 2 kisi ortamindan cikamiyorum.

Oyun yan gorev, ana gorev, mavi olan gorevler ile birlikte fazla karisik gibi geldi, su an 50 seviyeyim ama dogrusu bir goreve gidiyorken bir bakmisim 10 tane yan gorev yapmisim.

Artik hic bir bolgeyi gorev zorlamiyorsa birinden alip birine vermiyorum, o meydan savaslarini yapmiyorum.

Bu silahlar icin mahara icinde bir adam var, cok pahali ogretiler filan yapiyor. Yapmasam ne olur. ?

Mavi az bulunan taslari ne yapacagim.?

Bazi noktalarda tomb raider tarzi mini bulmacalar koymuslar sandik odasina girmek icin hicbirini beceremedim. Yapamazsam ne olur?

Hepinize iyi oyunlar. Tesekkurler

 
Origins te save dosyayının üzerinde yazıyordu sanki. Yine originste fast travel noktalarının kaç tane olduğunu xbox in başarılarindan bakmıştım. 7/13 gibi ifade vardı. Topluca bakılabilen yeri ben de bulamamıştım herhalde.


  • baal  (30.10.20 13:55:05) 
biraz zaman aldığı için sorularına net cevap veremeyeceğim ama oyun uzun ve her görev çok da keyifli olmuyor. Ben uzun zamana yayarak oynamıştım böylece çok da bitirme odaklı olmadan keyif vermiştir.

oyunun yüzde kaçı bittiğine xbox hesabımdan bakıyordum.

2 kişiye karşı savaşabilme için özel teknikleri iyice öğrenmen gerekiyor, ben 20 seviyedeyken 25 seviye iki mercenary alabiliyordum. Bunu yapmak için daha çok vur kaç taktiğine başvuruyordum. Skill arttıkça yeni özellikler kazanıyorsan ve rakibe göre bunu farkı şekilde kullanabiliyorsun.

Mağaralarda, tomblarda oyunu çözdükçe Xp kazanıyorsun ve yeni silahlar geliyor, oyunu bitirmene engel değil ama daha çabuk üst seviyeye çıkarsın.
  • ludwig boltzmann  (30.10.20 14:06:30) 
Evet originste yaziyordu ama bunda yok. Belki bir yerlerde vardir diye bir sorayim dedim.

Vur kac benim de uyguladigim tek taktik , ancak oyle hallediyorum.
  • Filinta61  (30.10.20 14:17:54) 
ben de göremedim oyun içerisinde. bir şeyler yapıyorum ama ne yapıyorum bilemiyorum.

Evet oyun karışık. Haritada bir ton gösterge var. En başlarda epey zorlanmıştım.
  • put it in your appropriate place  (30.10.20 15:17:22) 
Pc'de Uplay hesabında ilerleme yüzdesi yazıyor.


  • rare  (31.10.20 10:17:54) 
82 saat oynamışım, %47 ilerleme benim. yan görev yapmaktan ana görevleri yapamıyorum:) ama yine de sıkmıyor, çok sevdim bu oyunu.


  • nothing in my way  (31.10.20 11:24:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.