[]

İzmir mi Ankara mı?

Bir ev alma şansınız olsa, istanbulda yaşayan biri olarak alacağınız evi nereden alırdınız? Nedenlerini de açıklayabilirsiniz.




 
İzmir'den alırım.

1) Ailem orda.
2) Yaz turizmi açısından müthiş bir yer.
3) İnsanı daha modern ve daha hoşgörülü.
  • himmet dayi  (30.10.20 12:50:55) 
Biri faşist diyarı diğeri çomar . Ankara daha cool geliyor bana, izmirin kordon dışında tüm semtleri berbat. Aydın desen durum değişir.


  • docrivers  (30.10.20 12:53:28) 
izmir'e dair bilgim yok ancak Ankara'da semtten semte inanılmaz farkla karşılaşabilirsiniz (insan kalitesi, eğitim kalitesi, pazar fiyatları, saygı/sevgi, kültür yaşatma vs). O yüzden sadece şehir olarak karşılaştırmak doğru değil, Ankara'da nereden baktığınıza göre değişir.


  • üşüdüm üstümü örtsene hande  (30.10.20 13:02:51 ~ 13:03:32) 
Ne amaçla alacağın önemli. Yatırım amaçlı alıyorsan ankara'daki evin daha çok prim yapacağına inanıyorum zira izmirde inanılmaz bir konut inşaası olayı oluştu ve insanlar izmire kafa dinlemek için gitmeye çalışıyorlar ancak kafa dinlenecek bir tarafı kalmadı. Ankara ise paranın büyüğünün döndüğü yer, iş imkanları da izmire göre çok daha fazla, dolayısıyla güzel yerdeki bir ankara evi hiç boş kalmaz diye düşünüyorum.


  • roket adam  (30.10.20 13:09:36) 
izmir
bostanlı, karşıyaka, urla

  • kanlakarisikyagmur  (30.10.20 13:39:13) 
İzmir yaşamak için en ideal şehir. Çok güzel bi kere. Klasik ankarada deniz yok. :d


  • ElfElf  (30.10.20 13:41:23) 
Yaşamak için mi yoksa alayım kenarda dursun mu?
Yaşamak içinse İzmir'i bilmeyen biri olarak Ankara'da yaşamak istemem.
Sadece satın alacaksak şehirden çok evin kendisi ve semt önemli.
  • alfred  (30.10.20 13:43:53) 
alfred alayım kenarda dursun diye.


  • pudra  (30.10.20 13:51:21) 
İzmirli biri olarak tek kelimeyle. ANKARA

2 sene önce geldim. kız arkadaşım burada diye. 2 senedir kaldım. Aşık oldum, burada çalışıyorum. Şimdi evde aldık. Değer çok çabuk artıyor. Olanaklar fazla. Elçilikler bakanlılklar vs vs.

Ama ankara da nerede alacağın önemli. Oran, yıldız, dikmen taraflarından alırsan sırtın yere gelmez. En önemlisi evin boş kalmaz. Biz evi kiralamaya karar verdikten 2 saat sonra tutuldu.
  • bensanadedim  (30.10.20 14:31:58) 
yatırım için demişsiniz o yüzden semtine dikkat ederek ankaradan alırdım. (izmirli olmama rağmen)
roket adamla aynı düşünüyorum.

  • pink cadillac  (30.10.20 14:36:52) 
denize bakıyorsa izmirden yatırım içinse ankaradan.


  • mikahakkinen  (30.10.20 15:19:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.