[]

Partnerinizin karşı cins ile iletişiminde rahatsız olma sınırınız nedir

Kıskanmak mı demek lazım buna emin değilim.

Genelde kıskanç olmayan biri olsanız da partnerinizle ilgili şahit oldugunuz bir noktada "öhh" deyip rahatsızlık hissedebilirsiniz. Bu kimisi için partnerin iş arkadaşıyla lak lak etmesi olabilir. Başkası ise partnerinin tanımadığı insanlarla tatile gitmesinden dahi rahatsız olmayabilir. Ben de herhangi bir şeyden kolay kolay kıllanmayan taraftayım. Sizin düşünceleriniz nedir bu konuda?


 
Normalde hiç kıskanç bir insan değilim, hiç rahatsız olmam aksine iletişim becerisinin zayıf olduğunu düşündüğüm insanlardan zamanla soğuyorum.
Benim bir erkek arkadaşım vardı böyle iletişimi çok kuvvetli, iş yerinden en yakın arkadaşı ile beraber sıklıkla iş çıkışında vakit geçirirlerdi. 6 ay falan böyle devam etti, asla rahatsız olmadım ama bir gün arayıp birlikte olduklarını söyledi. O zaman rahatsız oldum işte :) hakikaten “öehh” dediğim nadir davranışlardan birisi.
Ha bu arada böyle söyleyince 6 ayın sonunda sevişmişler gibi oldu da yok öyle değil 6 Aydır sevişiyorlarmış zaten.
  • irene  (30.10.20 11:08:33) 
merhaba merhaba seviyesinin üzerine çıkılmasına karşıyım. 2 karşı cinsin uzun süre vakit geçirdiğinde en az bir tarafın duygusal olarak etkilendigine inanıyorum.


  • egokalp  (30.10.20 11:15:13) 
Gereksiz samimi mesajlaşma, sosyal medyada aktif şekilde kız takip eden kişilere direkt yol veriyorum. Bu tip insanlarla fazlaca karşılaştığımdan artık önyargılıyım aslında. Arkadaş olarak mesajlaşma/konuşma ile flörtöz konuşmayı ayırt edecek akla, hisse, tecrübelere sahibim çok şükür. Şu ana kadar da tespitlerimde yanıldığım olmadı.


  • Hazelelif18  (30.10.20 11:16:14) 
güveniyorsam, zerre rahatsız olmam. grup seks partilerine izleyici olarak bile gidebilir :)


  • stewie  (30.10.20 11:16:38) 
ben biraz kıskanç bi tipim. eskiden (20li yaşlarımda) korkunçtu bu durum. en yakın arkadaşlarından birinin oturduğu semti biliyor diye o dönemki sevgilim, şimdiki eşime hayatı zindan ettim. benim yüzümden kızla konuşmuyor.
neyi kıskanacağım da hiç belli olmuyor. yakın bi arkadaşı var mesela çok güzel bir kız, hostes falan bi de cilveli falan da bi kız ama zerre kıskanmıyorum. ama çok çirkin bi arkadaşı var deliriyorum o kız yazınca çünkü açık açık belli ki imalı yazıyor. yok işte siz şimdi matilda'yla kahvaltıdasınızdır, yok hafta sonu planınız vardır ağız mı arıyor napıyor. alakasız zamanlarda arar güya basın bülteni yazdıracak. bak yazarken delirdim.
normalde de kıskanıyorum ama çok diil, hayatı zindan etmiyorum en azından biraz daha sakinleştim.
  • matilda  (30.10.20 11:44:42) 
Partnerimin milliyetine göre değişiyor bu durum. İsveç ve Ukraynalı partnerlerime yönelik aklıma bir rahatsızlık gelmedi. Türk kadınları hakkında yorum yapmıyorum.


  • heidi'nin dedesi  (30.10.20 12:23:32) 
Romantik bir hissiyata girmediği sürece arkadaş olması ile ilgili bir rahatsızlığım yok.


  • roket adam  (30.10.20 13:13:27) 
@egokalp artı 1 aynı şekilde düşünüyorum.


  • eazy  (30.10.20 13:54:56) 
herhangi bir kıyaslamada tercih edilmeyeceğimi düşünürsem kıskanırım. öyle değilse bile bana öyle hissettiren bir tavra girmekte sakınca görmüyorsa da terkederim. ince bir çizgi.


  • her giriste sifresini unutan adam  (30.10.20 21:28:33) 
Rahatsız oluyordum, rahatsız olmamın anormal olmadığı ortaya çıktı. En basitinden bir mesajlaşma bile neler neler ortaya çıkarabiliyor.


  • bitchesaintshit  (30.10.20 21:52:38 ~ 22:58:42) 
arkadaşlarını ben belirliyorum


  • megacracker  (30.10.20 22:43:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.