[]

Bluetooth Kulaklık aldım almaz mı olaydım nolsun teknoloji guruları :(

Çok kararsız kalıp en son Haylou T15 aldım amazon'dan. Kimse yere göğe sığdıramamış ama bunun bass'ı yok gibi bir şey. Ara sıra da cızırdıyor, hemen iade talebi oluşturdum. Hazır garantisi varken değişim mi istesem? Bana gelen ürün mü kusurla anlayamadım.. yoksa alternatif ne alabilirim? Kulak içi kablosuz bass'ı güzel bir şey arıyorum.




 
airpods pro


  • stewie  (30.10.20 11:18:08) 
Aynı kulaklıkları kullanıyorum bass ve cızırtı sorunu yok değişim talep etmeniz iyi olacaktır.


  • delikedidilimiyedi  (30.10.20 11:43:12) 
Valla bass benim için de önemli olduğu için araştırırken bir anda neden kulak üstü olmasın dedim. Baktığım zaman olumsuz yön dediğim şeylerin hepsinin bahane olduğunu kendime itiraf ettim ve harman kardon jbl iş birliği başlangıç seviyesi bişey aldım. Kaliteli marka kulak içi ve kulak üstü cihazların fiyatları da aynı. Hatta kulak içi biraz daha yularıda.

Boyunda takılı futbolcu gibi geziyorum, timsah derisi çantam eksik.
  • onemoremile  (30.10.20 11:47:02) 
Kulakiçi kulaklıkta ne bass'ı abicim , bass diye tabir ettiğiniz şeyi duymak isterdim gerçekten. Aldığın kulaklık zaten düşük segment bir model, yeni alınmış bi üründe cızırtı olmaz değiştir tabi, ama bass falanda bekleme


  • docrivers  (30.10.20 12:45:10) 
@docrivers kablolu apple kulaklığımda gayet gümbür gümbür


  • helena  (30.10.20 13:02:46) 
In Ear ürünlerde adam akıllı bir bas duymak için kulak kanalına uyumu çok önemli. Sizdeki ürün sorunlu olabilir belki ama genel olarak in ear kullanırken yanında gelen tipleri denemenizi öneririm çok dramatik değişimler yapabilir. Kulağınıza uymuyorsa da foam ya da başka marka bir silikon tip almanız gerekebilir.

Genelde davulcu ve basçıların sahne monitörü olarak kullandığı bir aleti alıp ee nası olcak bu iş dedikten sonra kulağıma uygun tipleri takıp rahatlamıştım.
  • hedep  (30.10.20 14:11:37) 
beats urunlerini onerebilirim bass icin. beats x size uyuyor. ben de su anda bass istedigimde beats x, daha gunluk kullanimda airpods pro kullaniyorum. bi arkadasinizda veya magazada varsa beats deneyin mutlaka. olmadi istanbul'daysan satayim benimkini ksj


ayrica @hedep'in dedigi foam uclarin da methini epey duydum, atlama bence
  • hjarteblod  (30.10.20 19:21:18 ~ 19:22:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.