[]

İş yerinde pozitif vaka

bize bulaşmış olma ihtimali nedir?

onun 30 dakika kaldığı yere o çıktıktan 10 dakika sonra ben girip 30 dakika kalmıştım. sürekli havalandırılan bir yer.

az önce öğrendim ama sabahtan beri kırgınlık vardı. belki yarın daha kötü olacak.

edit: maskeliydik 40 metrekare yer.

 
tetikte olun ama icinizi de ferah tutun lutfen. ihtimal artti mi artti ama bunu dusunmeyin nolur.


  • tunaktunaktun  (29.10.20 21:10:28) 
Sizin de karantinaya alınmanız gerekmiyor mu? Yani arkadaşınız kimle temasa geçtiyse ismini vermek zorunda benim bildiğim. Evet, size de bulaşabilir ama bulaşmayabilir de.


  • cemallamec  (29.10.20 21:12:17) 
Bu soruya cevap vermek çok zor. Kaldığı yer geniş ferah bir yer miydi? Maskeli mi duruyordu? Sen maskeyle mi girdin?

Mekan geniş, ikiniz de maskeli bulunduysanınz risk daha düşük, mekan dar; ikiniz de maskesizseniz risk tabi ki daha yüksektir illa ki.
  • Lethe  (29.10.20 21:15:50) 
bu pazar iş arkadaşımın pozitif olduğunu öğrendim. aynı odada çalışıyoruz, maskesizdik ikimiz de. ama pek yakın sayılmayız bu yüzden ikimiz de kendi masamızdaydık, test yaptırdım negatif çıktı. yani bulaşmama ihtimali de yüksek.


  • odunsu insan  (29.10.20 21:20:19) 
ayrıca pozitif olan kişiye sormuşlar, beni sevmediği için adımı vermemiş. dolayısıyla filyasyon ekibi beni aramadı ve karantinaya alınmadım.


  • odunsu insan  (29.10.20 21:22:54) 
covid belirtilerini acile gidip sayarsanız zaten test yaparlar. sizi belirtmesine gerek yok. koku almama mutlaka olsun sayacağınız belirtilerde.


  • prodeq  (30.10.20 08:06:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.