[]

Dövme hatırlatma

Memento filmindeki abi kadar anlık hatırlatmalara ihtiyaç duysanız ne yapardınız, avuç içi dövme iş hayatında sıkıntı çıkarır mı ? Hatırlatmanın olduğu bir kolyede olabilir ama vücudunda hiç dövme olmayan biri olarak soruyorum, ciddi anlamda sık sık bakmam gereken bir durum var, nereyi önerirsinix .




 
Ne uzunlukta/boyutta bir şey lazım olacağına göre değişir. Ben olsam ön kol içine yaptırırdım. Gerektiğinde kapatmak da kolay, açıp bakmak da.


  • kalifiye balta sapi  (29.10.20 17:39:45) 
böyle saçma bi nedenle dövme yaptırmam. genelde en çok kullandığım cebime not kağıtları veya sık sık baktığım telefonumun veya bilgisayarın ekranına vs. yazarak hatırlardım.


  • papuayenigine02561  (29.10.20 17:49:26) 
Cep telefonuna duvar kağıdı olarak yapsan o şekli , kelimeyi ya da görseli masrafsız olur.


  • Erva  (29.10.20 17:58:57) 
Birader ne cep telefonu ya, oyuncak değil bu hastalık, bunun askerliği var bilmem nesi var , ciddi bir durum, bir materyale bağlı kalmak istemiyorum, kağıda deftere yazdık zamanında ,olmuyor unutuluyor


  • docrivers  (29.10.20 18:39:59) 
Benim var öyle dövmelerim. Biri köprücük kemiğinde biri sağ omzumda diğer ikisi bileklerimin iç tarafında. Ne olduğuna da bağlı tabi. Benimkiler dışarıdan bakanın aa ne güzelmiş diyeceği şeyler ama bana hatırlatmasını istediklerimi hatırlatıyor her gördüğümde.


  • Giovanni Pipitto  (29.10.20 18:57:05) 
İç bilek olabilir. İş hayatında sıkıntı olursa saat ile kapatılır. Banka gibi kurumlarda çalışılmıyorsa çok da sıkıntı olacağını sanmıyorum.

El dövmeleri çabuk atıyor diye biliyorum sormak lazım.
  • jazzabel  (29.10.20 19:28:24) 
Askeri künye çok apaçi bi aksesuar


  • docrivers  (29.10.20 21:25:38) 
küçük bir şey ise ben de bilek diyorum. geniş kordonlu saatler ile kapatılır ayrıca her istediğinde saati aşağı yukarı yaparak görebilirsiniz.


  • ludwig boltzmann  (29.10.20 21:34:52 ~ 21:35:10) 
Edit yapamadım. İş hayatıyla ilgili olan soruyu kaçırmışım.

Ben hiç problem yaşamadım o eskiden oluyormuş herhalde. Boynumda falan var benim yani. Bankada da çalıştım kimse kelime yapmadı.
  • Giovanni Pipitto  (29.10.20 22:50:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.