senetle satış bir stratejidir çoğu galeri de senetle satış yapmaz zaten. bu şekilde bir ticari faaliyet sürdüren işletme çoğu zaman temiz düzgün bir yer olmuyor. sebebi de normal vatandaş ya peşin para alır ya da banka kredisi. senetle araç almak derdine düşen kişinin bazı sıkıntıları vardır ya da yeni araba alacak heveslidir gençtir. her iki durum da da ortaya kolay kazık atılacak fazla seçeneği olmayan müşteri profili çıkarıyor.
şimdi trick nerde senetle aradığın için satın alabileceğin araç miktarı oldukça düşüyor eh adam temiz derli toplu sorunu olmayan aracı zaten rahatlıkla nakite satıyor bu durumda senetle pazarladığı araba elden çıkaramadığı araçlar oluyor.
üstüne 150 bin olan araca 160-170 yazıyor devamında vade farkından da 40-50 bin ekliyor. nakitin olsa 145-150 bine temizini alacağın araç sana 200 bine maloluyor ve dediğim gibi büyük ihtimal bir sıkıntısı olan araç olacak. ekspertiz işini de çok güzel ayarlarlar ruhun duymaz.
temiz arabaya biniyorum derken airbagleri boş arabayla gezersin. bu arada ekzpertiz sadece kaporta ve kaza bakar. motor ve yürüyene bakmaz.
eksisozluk.com