[]

bu 3 aractan hangisi? sahibinden linkliii

www.sahibinden.com

www.sahibinden.com

www.sahibinden.com

sonuncusu mantikli gibi ama 3 yerde boyasi var ama trameri yok.. bu biraz dusundurdu beni tabi ama siz araba gurulari ne dersiniz?

 
İlkinin ön çamurluk değişmiş. Onu eliyorum direkt. Kaporta çok önemli değil ama ön çamurluk değişmişse mekaniğine zarar gelmiş olabilir. Benim ilk arabamın sa sadece ön çamurluğu değişmişti. Çok masraf çıkardı aldıktan sonra.

2 ve 3 arasında pek fark yok. O yüzden düşük kilometreli olan diyorum. Yani 3.
  • himmet dayi  (29.10.20 13:58:01) 
senetle satış yapan galeride temiz araç olmaz. senetle satış demek çaresiz ne bulsa alacak adam arıyoruz demek. o yüzden pertli, ağır kazalı zor satılacak araçları senetle satıyoruz taktiği ile elden çıkarırlar.

son ilan da senetleymiş, bu şekilde aldığında ciddi oranda zarar edeceğini umarım biliyorsundur.
  • orpheus  (29.10.20 15:02:21 ~ 15:03:22) 
galeriden araba alınmaz ya. bu arada aynı fiyat bandında hatta daha düşük fiyata 2013-2014 citroen c4 alabilirsiniz, incelemenizi öneririm.


  • signore  (29.10.20 15:37:58) 
@orpheus nedeb kanki? Adam satış yapmaya çalışıyot belli ki. Kaza pertncart curt yok yazmış zaten. E ekspertize de sokucaz, pert olsa çıkar orda? Neden zarar edeyim


  • mhmtt  (29.10.20 15:51:43) 
senetle satış bir stratejidir çoğu galeri de senetle satış yapmaz zaten. bu şekilde bir ticari faaliyet sürdüren işletme çoğu zaman temiz düzgün bir yer olmuyor. sebebi de normal vatandaş ya peşin para alır ya da banka kredisi. senetle araç almak derdine düşen kişinin bazı sıkıntıları vardır ya da yeni araba alacak heveslidir gençtir. her iki durum da da ortaya kolay kazık atılacak fazla seçeneği olmayan müşteri profili çıkarıyor.

şimdi trick nerde senetle aradığın için satın alabileceğin araç miktarı oldukça düşüyor eh adam temiz derli toplu sorunu olmayan aracı zaten rahatlıkla nakite satıyor bu durumda senetle pazarladığı araba elden çıkaramadığı araçlar oluyor.

üstüne 150 bin olan araca 160-170 yazıyor devamında vade farkından da 40-50 bin ekliyor. nakitin olsa 145-150 bine temizini alacağın araç sana 200 bine maloluyor ve dediğim gibi büyük ihtimal bir sıkıntısı olan araç olacak. ekspertiz işini de çok güzel ayarlarlar ruhun duymaz.

temiz arabaya biniyorum derken airbagleri boş arabayla gezersin. bu arada ekzpertiz sadece kaporta ve kaza bakar. motor ve yürüyene bakmaz.

eksisozluk.com
  • orpheus  (29.10.20 16:59:01 ~ 17:09:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.