[]

fırında balık

fazla uğraşmadan hangi balık ile yapayım? pratik tarifi olan varsa da alırım.




 
Palamut var bu ara, nefis.


  • invictae  (28.10.20 21:33:04) 
Çipura' yı çok seviyorum ben. Çok da güzel ve pratik.
www.nefisyemektarifleri.com

  • Amaranta ursula  (28.10.20 21:37:21) 
Levrek, çupra. Zeytinyağı sürün, tuz, karabiber ekleyin yeter. Ekstra bilgi: fırın kağıdı kullanın. Tepsiye limon dilimleri, balığın içine soğan halkaları , az tereyağ, defne yaprağı koyabilirsiniz.


  • ?  (28.10.20 21:40:28) 
somon fileto/dilim artık her neyse. üstteki arkadaşın dediği gibi az tuz baharat, ver fırına 10 15 dakikaya hazır.


  • senolll  (28.10.20 21:55:37) 
Çinekop/sarıkanat/lüfer.

Palamut fırın için çok da doğru tercih değil çünkü çok yağlı bir balık değil. Onu tavada pişirmek daha mantıklı. Şu anda balık mevsimindeyiz ve çupra, levrek gibi “çiftlik balıkları” tercih etmemeni öneririm.
  • silah taciri  (29.10.20 10:00:34) 
Somon dilim veya fileto.


  • kumulatifvergimatrahi  (29.10.20 10:27:59) 
gercekmutfak diye bir hesap var instagramda. muthis biri. ayagi yere basan, basit ve lezzetli tarifler veriyor. su aralar palamut, balik vb. paylasimlari var. bir bakin isterseniz.


  • 2oda1salon  (29.10.20 11:47:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.