[]

Odaya kapı altından soğuk gelmemesi için en iyi izolasyon yöntemi nedir?

Çeşitli süngerler var, google'dan bakılabilir. Bunlar pek içime sinmedi. Biraz eğreti geldi. Mesela kapının ön ve arka tarafına silindir bir sünger biçiminde olanlar var. Kapı açılıp kapatılınca nasıl oluyor acaba?

Kısacası arkadaşlar, hem estetik olacak hem de gerçekten hava girişini engelleyecek bir çözüm arıyorum.

Konu üzerine kafa yoranlar ve güzel çözümler bulanlar olmuştur. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

 
İki taraftan silindirler kapıyla beraber hareket ediyor ama kapının açılıp kapanmasını da biraz zorlaştırıyor sürtünmeden ötürü.

Eğer mutlak bir izolasyon gerekmiyorsa şu tarz bişey işinizi görür: www.trendyol.com
  • kalifiye balta sapi  (27.10.20 22:40:57) 
müteahhiti eşek sudan gelinceye kadar dövmek :-) en iyi çözüm


  • ankara06  (27.10.20 23:30:31) 
Eşik yapsanız?


  • fever  (28.10.20 00:18:25) 
sanırım bahsettiğiniz bu: www.trendyol.com
bu marka değil ama bizde de bundan var. tekzen ya da koçtaştan almıştık.
gayet iş görüyor. kapının açılıp kapanmasına engel değil. süngerin üstünde kılıf var, cırt cırtlı. çıkarılıp yıkanabiliyor. eğer uzun gelirse süngeri kesilebilir.

ayrıca bunun mantığını referans alarak kendiniz de yapabilirsiniz. görümcem mesela eski bir eşortmanın bacaklarını kırpık kumaşlarla ve süngerlerle doldurdu. paça kısmını ufak bir dikişle tutturunca aynı bu modeldeki gibi kapının altına giriyor, kapıyla birlikte açılıp kapanıyor. internette eski çoraplardan vs yapan diy fikirler de var.
tr.pinterest.com
kapilardiyari.com
www.google.com
  • halanne  (28.10.20 09:48:59) 
Kapıyı menteşesinden çıkarıp yere alıp, altına alttan sünger monte ederseniz dışardan gözükmez, oldukca da estetik olur.


  • John Bloor  (28.10.20 10:13:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.